Atenţie şoferi! Reapar spinările de măgar pe străzi. Aflaţi în ce zone trebuie să reduceţi viteza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-i determina pe şoferi să nu depăşească viteza legală, şefii din Primărie vor amenaja limitatoarele de viteză pe 26 din cele mai importante artere din oraş.

Căruţaş pe străzile din Iaşi: „Este mai bine prin noroi decât prin gropi!“

Gropile vestesc o primăvară grea la Iaşi

Locaţiile în care vor fi instalate limitatoarele de viteză sunt pe drumul către Aeroport, către Ciric şi spre Aroneanu, strada Moara de Vânt, la Cimitirul Sf. Petru şi Pavel, la Ocolul Silvic şi în faţa unei pensiuni, pe Bulevardul Primăverii, în intersecţia cu Splai Bahlui Mal Drept şi la Biroul Paşapoarte.

„Am început montarea spinărilor de măgar în dreptul trecerilor de pietoni acolo unde au fost înregistrate accidente în anii precedenţi“, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Vor mai apărea spinări de măgar şi pe stradele Nicoriţă, la Grădiniţa de Copii, pe şoseaua Bucium în patru locaţii (intersecţia cu strada Plopii fără Soţ, Şcoala Veronica Micle, Spitalul Socola şi la intersecţia cu strada 3 Fântâni), pe bulevardul Poitiers, pe şoseaua Tudor Neculai în 2 locaţii, pe Bulevardul Dacia, la Şcoala numărul 13, pe şoseaua Păcurari la intersecţia cu şoseaua Rediu, strada Păcurari, la intersecţia cu Niciman.

Şoferii trebuie să fie atenţi şi pe Aleea Mihai Sadoveanu, în şase locaţii, aleea Grigore Ghica Vodă, în 4 locaţii, Bulevardul Carol, pe Sărărie la Biserica Vulpe, bulevardul Socola, strada Nicolae Bălcescu la Spital Sf. Spiridon, la Liceul Vasile Alecsandri, pe Pasajul Alexandru cel Bun, pe strada Ion Creangă la Şcoala B.P. Haşdeu, ope strada Vasile Lupu la Spitalul Sf. Maria, pe strada Libertăţii, la şcoala 40, pe şoseaua Moara de Foc, pe bulevardul Nicolae Iorga, barieră spre Galata, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi pe Anastasie Panu în dreptul Casei Judeţene de Pensii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite