Atenţie, ieşeni! Riscaţi să fiţi victimele unei tragedii din cauza furturilor de instalaţii de gaze naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii din locuinţe profită de naivitatea locatarilor
Hoţii din locuinţe profită de naivitatea locatarilor

Reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie spun că au fost sesizaţi în ultimele zile de şase furturi din instalaţiile de gaze naturale. Specialiştii atrag atenţia că atât sustragerile acestor instalaţii, cât şi improvizaţiile prezintă un risc major de producere a unor accidente grave care se pot solda cu pierderea de vieţi omeneşti.

Reprezentanţii companiei E.ON gaz Distribuşie susţin că în ultimele două zile au fost înştiinţaţi cu privire la mai multe cazuri de intervenţii neautorizate asupra instalaţiilor de distribuţie a gazelor naturale. Mai exact, s-au înregistrat şase furturi de instalaţii şi echipamente.

Conducerea companiei targe un semnal de alarmă şi spune că astfel viaţa oamenilor este pusă în pericol.

Dispecerat non-stop pentru reclamaţii privind defecţiunile la curent

E.ON Gaz, pus să plătească pentru străzile sparte din Iaşi

Escroci în hainele E.ON. Vezi aici cum poţi să te fereşti de hoţii din locuinţe

„Prin sustragerea de componente şi echipamente din instalaţiile de distribuţie a gazelor naturale se expun pericolelor unor incendii sau explozii atât persoanele care comit asemenea fapte, cât cele care se află în vecinătate. Totodată, consumatorii sunt afectaţi prin întreruperea alimentării cu gaze naturale pentru diferite perioade de timp, ceea ce crează nu doar disconfort, ci şi pagube materiale", se arată în comunicatul E.ON Gaz Distribuţie.

Pentru a evita astfel de situaţii, reprezentanţii companiei spun că personalul autorizat poate fi identificat prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu şi că pot interveni la instalaţii de gaze doar dacă au o împuternicire din partea companiei.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite