Amicii Cordunenilor vor în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Bogdan (fost Corduneanu) este şeful reţelei
Costel Bogdan (fost Corduneanu) este şeful reţelei

Radu Adrian Prundeanu, unul dintre membrii clanului Corduneanu, arestat la jumătatea lunii ianuarie, le-a cerut magistraţilor   Tribunalului Iaşi să fie pus în libertate sub control judiciar.

Tânărul a apelat la clemenţa judecătorilor şi s-a angajat să se prezinte periodic în faţa anchetatorilor.  Până la închiderea ediţiei, magistraţii nu luaseră încă o decizie. Gheorghe Rusu (fost Corduneanu) şi Silviu Gâtlan au ajuns şi ei în faţa Curţii de Apel, care judecă astăzi recursul la propunerea de arestare preventivă. Cei doi află tot după-amiază dacă vor rămâne în arest pentru 29 de zile sau vor fi puşi în libertate.

Reţea mafiotă în Europa

Constantin Bogdan (fost Corduneanu) împreună cu fraţii săi şi apropiaţi ai acestora au fost ridicaţi pe 18 ianuarie de ofiţerii de la Crimă Organizată şi mascaţi. Peste 100 de persoane din  judeţele Iaşi şi Braşov au fost audiate de procurori.

Potrivit anchetatorilor, membrii clanului şi-ar fi sporit veniturile mai ales de pe urma unei reţele de hoţi, care acţiona în Europa, din credite bancare obţinute cu ajutorul unor adeverinţe false, dar şi din afaceri dubioase cu terenuri şi case.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite