Accident teribil la Raliul Iaşiului. Maşina celebrului pilot Tempestini s-a răsturnat şi a luat foc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina unoscutului pilot italian Simone Tempestini   FOTO Facebook/Raliul Iaşiului
Maşina unoscutului pilot italian Simone Tempestini   FOTO Facebook/Raliul Iaşiului

Maşina cunoscutului pilot italian Simone Tempestini s-a răsturnat de mai multe ori şi a luat foc. Tempestini şi copilotul său erau la cea de-a doua probă a Raliului Iaşiului.

Ediţia de anul acesta a Raliului Iaşiului a fost marcată sâmbătă, 5 septembrie, de un accident teribil. Maşina cu echipajul Simone Tempestini şi Sergiu Itu a fost distrusă.

Tempestini şi copilotul său erau la cea de-a doua probă a Raliului Iaşiului atunci când maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori. Ulterior, autoturismul a luat foc. 

Maşina a ieşit în decor, s-a răsturnat şi a luat foc.

Tempestini şi Itu au scăpat nevătămaţi. 

„Cei doi au fost evaluaţi si fiind stabili nu au vrut sa meargă la spital. Acum copilotul a revenit şi vrea sa vina la UPU", a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic sef UPU SMURD.

Era un traseu de 15,5 kilometri, pe parcursul căruia, la un moment dat, pilotul a pierdut controlul, în timp ce încerca să facă o frânare la limită.

„Din păcate aşa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar SUNTEM OK, asta contează. Vom reveni mai puternici. Îmi pare rău, toată lumea”, a scris Sergiu Itu pe Facebook. 

Maşina lui Tempestini valora aproximativ 300.000 de euro.

„Cei doi piloţ sunt teferi şi asta arată încă odată că deşi motor sportul e periculos, în maşinile de concurs sportivii sunt extrem de bine protejati. Şi vin din nou cu recomandarea pentru toţi pasionaţii de motor sport să practice acest sport doar în condiţii de siguranţă, în timpul competiţiilor sportive şi nu pe drumurile publice. Cei doi piloţi sunt teferi şi cu siguranţă la urmatoarea etapă vor fi prezenţi la start”, a spus Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Copil bătut de părinţii unei fetiţe într-un parc din Timiş. Poliţiştii au întocmit dosar penal

FOTO Un mort şi patru răniţi într-un accident rutier pe noul drum al morţii din Vrancea, DN2D

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite