51 de ani în sprijinul copiilor nevăzători din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 13 noiembrie, Liceul Special „Moldova" Târgu Frumos împlineşte 51 de ani de activitate. Ziua nu a fost aleasă întâmplător, 13 noiembrie fiind şi Ziua Internaţională a educaţiei copiilor nevăzători.

Astfel, cu începere de la ora 11.00 elevii Liceului Special „Moldova" vor prezenta un spectacol artistic, ulterior fiind programată o vizită a şcolii şi prezentarea atelierelor de lucru ale elevilor.

Tot marţi va avea loc şi recepţia finală oficială a lucrărilor efectuate la imobilul amintit. Acesta a fost reabilitat prin intermediul proiectului de reabilitare a şcolilor speciale din Judeţul Iaşi. Valoarea totală a proiectului a fost de 32,3 milioane de lei, din care pentru Liceul Special „Moldova" au fost cheltuiţi 5,7 milioane de lei.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţii Consiliului Judeţean, Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Universităţii „Al. I. Cuza", Inspectoratului Şcolar Judeţean, Primăriei Târgu Frumos şi ai altor instituţii şi organizaţii nonguvernamentale.

CITEŞTE ŞI:

Pictoriţă în lumea umbrelor

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite