VIDEO Seară de sărbătoare în Deva: concerte de pian şi colinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul pianist Dan Mărginean a concertat în această seară în Deva, iar sala Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane s-a dovedit neîncăpătoare pentru publicul venit în număr mare pentru a-l asculta.Şi centrul istoric al Devei a fost animat de concertele artiştilor.

Atmosferă de sărbătoare în sala Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva, unde peste 200 de oameni au venit să asculte reprezentaţia dată de pianistul Dan Mărginean. Tânărul muzician este din Deva, dar s-a stabilit în Elveţia, unde este masterand al Şcolii superioare de Muzică din Lausane.

Concertul susţinut în această seară de Dan Mărginean a umplut până la refuz sala.

„Am venit la concertul de pian, pentru că îl cunosc pe Dan şi sunt foarte mândră de reuşitele şi de talentul lui. Sunt foarte bucuroasă să văd că muzica de cameră este apreciată în Deva, dovadă că au venit atât de mulţi oameni la acest eveniment”, a spus Maria, o profesoară de muzică din Deva, prezentă la concert.


În timp ce Palatul Magna Curia devenit muzeu a vibrat în muzica de pian, în centrul municipiului Deva au răsunat colindele. A fost o seară friguroasă, însă chiar şi aşa, centrul istoric a fost animat de oamenii care au venit să-i aculte pe artişti, ori să petreacă seara în târgul de iarnă.

Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Deva feerică de sărbători: cum arată centrul istoric al oraşului, împodobit de iarnă

FOTO VIDEO Care este mai frumos? Cum s-au împodobit Deva, Hunedoara şi Petroşani pentru săbătorile de iarnă

FOTO VIDEO Cum a fost împodobită Hunedoara de sărbătorile de iarnă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite