VIDEO Scene emoţionante în Hunedoara: fratele şi prietenii elevei Ioana Ursan, ucisă în accident, au cerut dreptate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii tinerei ucise în accident i-au spus adio într-un mod emoţionant. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL
Prietenii tinerei ucise în accident i-au spus adio într-un mod emoţionant. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

Zeci de tineri din Hunedoara au participat astăzi la un marş în memoria tinerei Ioana Ursan, ucisă într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul 1848 din municipiu. Au vrut să atragă astfel atenţia asupra pericolelor pe care îl reprezintă viteza la volan şi să le amintească autorităţilor cât de importantă este nevoia unei infrastructuri rutiere bune.

Aproape 100 de tineri din Hunedoara, cei mai mulţi elevi, dar şi fratele Ioanei Ursan, au mărşăluit astăzi pe străzile municipiului, în memoria Ioanei Ursan, adolescenta ucisă în seara de 28 ianuarie într-un accident petrecut pe Bulevardul 1848 din localitate. Au cerut „Dreptate în România”, pentru victimele nevinovate ale accidentelor rutiere.

Marşul tinerilor a început din centrul civic al municipiului. Cu pancarte şi cu imagini ale Ioanei, hunedorenii s-au îndreptat spre Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu”, în faţa căruia au aprins lumânări pentru fosta elevă de liceu. Apoi au ajuns locul în care tânăra şi-a pierdut viaţa, pentru a-i aduce omagiul. Cu lacrimi în ochi, tinerii au povestit că îşi doresc ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc şi, totodată, că vor să atragă atenţia şoferilor să fie mai prudenţi atunci când circulă pe străzile oraşului, pentru că în ultimii ani, mai mulţi tineri din Hunedoara şi-au pierdut viaţa în accidente.

Tristeţe fără margini
De la moartea surorii mele, nu am mai putut dormi. Durerea este imensă. Ioana nu a avut nicio vină. Am vrut să le atragem atenţia şoferilor să se gândească la viaţa celorlalţi înainte de a se urca la volan şi să fie atenţi la trecerile de pietoni, iar domnului primar şi celorlalţi care o pot face să amenajeze trecerile de pietoni încît să fie vizibile, cum sunt în alte oraşe, cu leduri luminoase”, spune Adrian Ursan, fratele tinerei care şi-a pierdut viaţa.

Hunedoara

Marşul tinerilor din Hunedoara, în memoria Ioanei Ursan

„Am pierdut foarte mulţi prieteni care au murit în accidente petrecute din cauza vitezei, tragedii care puteau fi evitate dacă şoferii care le-au provocat circulau legal”, spune Beny, unul dintre tinerii participanţi la marş.

Fratele Ioanei, tânăra din Hunedoara ucisă într-un accident rutier

„Ioana a fost o fată minunată, mereu cu zâmbetul pe buze, dornică să ajute pe toată lumea. Era o fată care nu ar fi încălcat legea şi nu ar fi făcut rele. Ea a plătit în avans, nefiind vinovată, pentru ce au făcut alţii”, a spus Răzvan, un fost apropiat al Ioanei.

Marşul hunedorenilor, după accidentul mortal

În seara de miercuri, tânăra de 17 ani, din Hunedoara, a murit într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul 1848, în zona unei treceri de pietoni. A fost lovită de maşina condusă de un hunedorean în vârstă de 18 ani, apoi a fost proiectată într-o maşină parcată şi pe trotuar. Ioana şi-a pierdut viaţa la locul accidentului.

Astăzi, a avut loc înmormântarea tinerei.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Reacţia dură a primarului Hunedoarei, după tragedia de pe 1848: „Fata nu era pe trecerea de pietoni!”

Accidentul rutierpetrecut pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, în care o elevă de 17 ani a murit în zona unei treceri de pietoni neiluminate corespunzător, a stârnit reacţii de revoltă şi durere în rândul apropiaţilor fetei şi al localnicilor din cartierul unde a avut loc tragedia. Revoltat s-a arătat şi primarul Hunedoarei, care susţine însă că „fata nu se afla pe trecerea de pietoni”.

image

VIDEO Scene şocante în Hunedoara: o elevă de 17 ani a fost ucisă într-un accident rutier

Accident mortal în Hunedoara. O elevă de 17 ani a murit, într-un accident rutier, petrecut pe Bulevardul 1848. Tragedia a avut loc în această seară. Iluminatul public era funcţional pe întreg bulevardul, cu excepţia locului unde se află trecerea de pietoni în zona căreia s-a petrecut tragedia.

Accident soldat cu doi morţi pe şoseaua Deva – Haţeg. Impactul devastator dintre două maşini a provocat tragedia

Accident mortal pe şoseaua Deva – Haţeg. Doi oameni şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma coliziunii dintre două autoturisme. Un şofer care intrase pe contrasens a provocat tragedia.

VIDEO Durere şi revoltă în Hunedoara: mesajele emoţionante după accidentul în care a murit o elevă de 17 ani

Accidentul în care o elevă a murit, petrecut pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, a dat naştere unui val de reacţii dure din partea hunedorenilor. Oamenii deplâng soarta adolescentei decedate după ce a fost lovită de maşina condusă de un tânăr, în zona unei treceri de pietoni neiluminiate, dar în acelaşi timp critică autorităţile.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite