VIDEO Gestul disperat al unui tânăr i-a cutremurat pe vecini: urcat pe acoperişul blocului social, a strigat că se omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele au împins un tânăr în pragul sinuciderii: s-a urcat pe acoperişul blocului de locuinţe sociale şi a ameninţat că se sinucide. Cu greu, a fost convins să renunţe la intenţiile sale fatale.

Scene dramatice s-au petrecut, marţi dimineaţă, în faţa unui bloc de locuinţe sociale din municipiul Hunedoara. Timp de aproape o oră localnicii, pompierii şi poliţiştii au încercat să convingă un tânăr să nu se arunce de pe acoperişul clădirii cu patru etaje.

Bărbatul susţinea, potrivit apropiaţilor săi, că a vrut să îşi pună capăt zilelor după ce statulromân i-a luat un copil. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi echipe medicale s-au deplasat la faţa locului.

Pompierii au pus în funcţiune macaraua pentru a ajunge la tânărul cocoţat pe acoperiş, însă între timp aceasta a fost convins să coboare. Tânărul a fost preluat apoi de poliţişti, în siguranţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, tânărul este tatăl unui copil de şase luni, iar mama copilului este plecată din ţară. Luni, şi-a abandonat fiul pe pragul uşii străbunciii sale, susţinând că nu mai poate avea grijă de el, iar în acest caz a fost sesizată Poliţia şi Direcţia Generală de Asostenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara. Copilul a fost adus la secţia de Pediatrie a spitalului din Hunedoara şi ar putea ajunge în grija unor asistenţi maternali.

Tânăr dat jos de pe blocul social de unde voia să se arunce / ADEVĂRUL.


Foto: Alin Ursan.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident rutier grav cu microbuzul pe şoseaua Deva - Lugoj: trei femei au fost rănite

Soarta infirmierei care şi-a omorât fiul pentru că i-a cerut bani şi a lovit-o a fost decisă de magistraţi

VIDEO Accident rutier grav în apropiere de municipiu. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar una a ieşit în decor


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite