VIDEO Cascadorii extreme pe blocurile părăsite: patru tineri pasionaţi de free running fac furori în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Hunedoara fac furori pe Internet cu filmuleţele în care îşi prezintă cascadoriile pe care le fac în cele mai periculoase şi nesigure clădiri ale municipiului. Pasionaţi de free running (alergare liberă), cei patru atleţi au uimit o mulţime de oameni, sărind, peste cap, de pe un bloc pe altul şi de la un etaj la celălalt.

Manu, Florin, Ema şi Toni au devenit cunoscuţi datorită pasiunii pentru free running, un sport extrem pe care îl practică de mai mulţi ani, foarte riscant, dar, totodată, foarte popular în rândul tinerilor.

Puţini sunt cei care au însă curajul să îşi asume riscurile pe care cei patru tineri din Hunedoara, cu vârste între 16 şi 20 de ani, au ales le depăşească. În filmuleţele pe care aceştia le-au realizat, sunt prezentaţi sărind de pe acoperişul unui bloc părăsit pe un alt acoperiş, de la un etaj la altul, sărind din copaci peste cap şi în timpul unor acrobaţii în „clădirea fantomă” din Parcul Corvin.

Cascadoriile riscante sunt combinate cu alergarea, conform conceptului de „free running”, iar filmuleţele au un scenariu creat de tineri.

„Sunt foarte pasionat de acest sport. Îl practic de mic, iar până în prezent am unele performanţe. Scopul filmuleţelor este să arătăm că în Hunedoara există atleţi pasionaţi de acest sport, care se antrenează intens”, spune Manu.

Chiar dacă s-a ales cu fracturi de pe urma pasiunii sale, tânărul din Hunedoara spune că nu se lasă descurajat de riscurile acestui sport.  

image

Free Running în Hunedoara

image

Vă recomandăm şi:

Mesajul trist al fetei care a câştigat „Dansez pentru tine“, după ce a părăsit România: „Sunt dezamăgită de ţara mea“

Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat în urmă cu cinci ani marele premiu la "Dansez pentru tine", susţine că România a devenit doar locul familiei sale, în care îşi doreşte să îşi petreacă unele vacanţe. Fata care a uimit România are o poveste de viaţă dramatică.

Incendiu în Colectiv. Soarta cruntă a tinerilor din Hunedoara: Maria Vulcu, adusă acasă în sicriu, iar Radu Sienerth se zbate între viaţă şi moarte

Destine crunte pentru cei doi tineri din judeţul Hunedoara, victime ale incendiului devastator din Clubul Colectiv (Bucureşti). Maria Vulcu, fata care plecase în Capitală pentru a-şi construi un viitor, a fost adusă în sicriu acasă. Apropiaţii lui Radu Sienerth, căzut şi el victimă în carnagiul din club, se roagă pentru supravieţuirea sa.

Fata din Densuş care a uimit o mulţime de bărbaţi: s-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne pentru mama ei

Adelina Priscilla a vrut să îi ofere mamei sale un cadou inedit. S-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne groase şi a publicat imaginile sale pe Internet. Filmarea tinerei de 20 de ani, din Densuş, a impresionat o mulţime de oameni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite