Vânători opriţi de jandarmi după ce au intrat ilegal pe un fond cinegetic din Munţii Şureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii montani au prins cinci oameni aflaţi la vânătoare în Munţii Şureanu, într-o zonă unde nu aveau dreptul să vâneze.

Duminică seara, în jurul orei 20, jandarmii montani din cadrul Postului Parâng au fost sesizaţii cu privire la desfăşurarea unei posibile vânători ilegale în zona Corbu-Fătăciuni din munţii Şureanu.

„Jandarmii montani s-au deplasat în zonă şi au identificat cinci bărbaţi, domiciliaţi în oraşul Petrila, care deţineau autorizaţie de vânătoare, însă vânătorii erau susceptibili să fi pătruns pe un alt fond de vânătoare decât cel pentru care aveau autorizaţie de vânătoare”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare cu privire la comiterea faptei de vânătoare pe alt fond cinegetic decât pe cel pe care vânătorii erau autorizaţi să vâneze, în conformitate cu prevederile Legii 407 din 2006 vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic, care au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Splendoarea Parcului dendrologic din Simeria, arboretumul exotic de pe malul Mureşului

VIDEO O vacă prăbuşită într-un canal de trei metri a fost salvată de pompierii din Petroşani

Şofer despăgubit cu o sumă importantă după ce a spulberat un mistreţ. Animalul a sărit în faţa maşinii


 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite