Un vagon de epocă a fost mistuit într-un incendiu izbucnit în atelierul de reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au oprit incediul, însă pagubele sunt importante.
Pompierii au oprit incediul, însă pagubele sunt importante.

Pompierii din Brad au fost chemaţi să stingă incendiul care a cuprins un vagon de epocă, aflat în reparaţii într-un atelier din Brad. Flăcările au distrus aproape în întregime vagonul, dar nu s-au înregistrat victime.

Un incendiu puternic a cuprins un vagon de epocă, din Austria, aflat în recondiţionare într-un atelier din municipiul Brad. Pompierii din localitate au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului şi au demarat acţiunile de stingere.

„Pompierii, cu ajutorul a două autospeciale, cu capacitate de 2.000 şi 9.000 de litri, au acţionat pentru lichidarea incendiului reuşind izolarea acestuia la interiorul vagonului de epocă. Incendiul, care cel mai probabil a fost generat de efectul termic, a degradat cutia metalică a vagonului, plafonul, pereţii şi podeaua acestuia”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Austriacul Georg Hocevar a fost condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul locomotivelor de patrimoniu

Judecătorii Tribunalului Hunedoara au pronunţat primele sentinţe în dosarul exportului ilegal de locomotive de patrimoniu. Austriacul Georg Hocevar a fost condamnat la un an şi 11 luni cu suspendare. Cristina Rişcuţa, fost consilier în cadrul DJC Hunedoara a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Povestea austriacului târât trei ani prin instanţe: Georg Hocevar a fost achitat în dosarul mocăniţelor

La capătul unui proces început în anul 2010, omul de afaceri austriac Georg Hocevar, stabilit în judeţul Hunedoara, nu a mai avut puterea să se bucure pentru sentinţa prin care a fost achitat de acuzaţiile care l-au măcinat în ultimii ani.

Povestea austriacului Georg Hocevar, ajuns în Ţara Moţilor: a iubit România, dar urăşte autorităţile statului român

Georg Hocevar (39 de ani) s-a stabilit în România în urmă cu aproape 15 ani. Austriacul a ajuns mai mult din întâmplare în Brad, purtat de pasiunea pentru mocăniţe – locomotivele cu abur care circulă pe calea ferată îngustă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite