Un tânăr drogat a făcut scandal într-un hotel, după ce a fost prins la furat

0
0
Poliţia Locală a intervenit pentru apărarea conflictului.
Poliţia Locală a intervenit pentru apărarea conflictului.

Poliţiştii locali din Deva au reţinut un tânăr de 29 de ani, din Suceava, care a agresat angajaţii unui hotel din municipiu. Bărbatul consumase substanţe halucinogene, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Angajaţii unui hotel din Deva au chemat în ajutor forţele de ordine după ce au fost agresaţi de un tânăr, care fusese cazat în hotel, pe fondul consumului unor substanţe halucinogene, afirmă reprezentanţii Poliţiei Locale Deva.

„Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Locale Deva unde a fost identificat. Este un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Suceava. În urma controlului corporal, poliţiştii locali au găsit asupra sa o sumă importantă de bani şi două legături de chei care păreau a fi sustrase din hotelul menţionat anterior. Tânărul a recunoscut că s-a folosit de acele chei pentru a intra în camerele hotelului de unde a sustras mai multe bunuri. Fiind vorba de o infracţiune, acesta a fost predat Poliţiei Municipiului Deva pentru continuarea cercetărilor”, a informat Poliţia Locală Deva.


Vă recomandăm şi:

Călăii femeii fără adăpost, violată şi ucisă în centrul Devei, au fost trimişi în judecată pentru omor calificat

Cei trei adolescenţi anchetaţi pentru omor calificat, în dosarul femeii fără adăpost violate şi ucise în bătaie, au fost trimişi în judecată. Tribunalul Hunedoara a decis ca minorii cu vârste între 14 1ni şi 15 ani să rămână în arest preventiv.

Drama Laviniei, tânăra ucisă în noaptea „nunţii ca-n poveşti“, după ce s-a urcat în maşina de lux alături de un şofer băut

Lavinia Vărzaru a fost înmormântată miercuri în Hunedoara. Tânăra de 26 de ani, ucisă în accidentul provocat de un şofer băut, a murit la întoarcerea de la „o nuntă ca-n poveşti”, potrivit ultimului ei mesaj, postat pe Facebook cu câteva ore înaintea morţii. Tragedia s-a petrecut în apropiere de locul în care tatăl fetei a murit într-u accident rutier.

Tânără din Hunedoara ucisă într-un accident provocat de un şofer băut. Cei doi se întorceau de la o nuntă în Brad

O tânără de 26 de ani, din Hunedoara a murit într-un accident rutier petrecut în municipiul Brad, pe Strada Avram Iancu. Era pasageră într-un autoturism condus de un şofer băut, iar maşina a intrat în coliziune cu un excavator.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite