Un bărbat a murit, prăbuşit de pe stâlpul pe care s-a căţărat să fure cablu electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 de ani a murit pe marginea drumului judeţean Hunedoara – Deva, după ce a căzut de pe un stâlp de iluminat, pe care se căţărase pentru a fura cablu electric. Victima a fost găsită în stop cardio – respirator şi nu a mai putut fi salvată.

Tragedia s-a petrecut în zuona localităţii Peştişu Mare, pe marginea drumului judeţean Hunedoara – Deva. Un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a căţărat pe stâlpul de electricitate, cel mai probabil cu scopul de sustrage cablu electric.

Hunedoreanul a alunecat şi s-a prăbuşit, lovindu-se cu capul de baza din ciment stâlpului.

Victima a fost găsită în stare de stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată de echipajul medical chemat la faţa locului, a precizat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. O anchetă are loc pentru a se stabili împrejurările morţii hunedoreanului.


Vă recomandăm şi:

Tragedie în combinatul siderurgic din Hunedoara: o femeie a murit în cabina unei macarale, la 30 de metri înălţime

Echipajele medicale şi pompierii specializaţi în salvări de la înălţime au fost chemaţi în ajutorul unei femei căreia i s-a făcut rău, în timp ce se afla în cabina unei macarale de 100 de tone, cu care efectua lucrări în combinatul siderurgic din Hunedoara.

VIDEO Accidentul grav de pe şoseaua Hunedoara - Deva s-a transformat într-o tragedie: una dintre victime a murit

Accidentul grav petrecut pe şoseaua Hunedoara - Deva, în aceeaşi zonă în care în urmă cu o săptămână un tânăr a murit, s-a transformat într-o tragedie. Una dintre victimele impactului dintre cele două autoturisme a murit în spital.

VIDEO Imaginile accidentului cumplit de pe DN 66, în care doi tineri au murit

Doi tineri din Petroşani au murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, în zona localităţii Băniţa. Poliţiştii au stabilit cauzele care au dus la tragedie: imprudenţa uneia dinter victime, care a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite