Tribunalul Hunedoara va avea un birou pentru încasarea taxelor de timbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un birou de încasări a taxelor de timbru va funcţiona, de marţi, 4 noiembrie, în sediul Tribunalului Hunedoara, au informat reprezentanţii instituţiei.

Tribunalul Hunedoara va avea, de marţi, un birou unde justiţiabili vor putea achita taxele judiciare de timbru. EL va funcţiona la etajul al doilea al instituţiei şi va avea un program de lucru între orele 9 şi 12.

„Iniţiativa aparţine preşedintelui Tribunalului Hunedoara şi vine în sprijinul justiţiabililor şi al avocaţilor, iar Primăria Deva a dat curs solicitării noastre cooperând şi efectuând demersurile necesare în vederea funcţionării acestui birou în cadrul instanţei”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Taxele judiciare de timbru pot fi achitate în continuare şi la Primăria Deva, deschiderea acestui birou din cadrul Tribunalulului Hunedoara fiind doar o alternativă pusă la dispoziţia cetăţenilor, au adăugat reprezentanţii instituţiei.


Vă recomandăm şi:

"Aurul dacic" a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Documentele din dosarul traficanţilor de comori

Dosarul traficanţilor de comori dacice, acuzaţi că au devalizat siturile arheologice din Munţii Orăştiei şi au scos din ţară ilegal obiecte antice în valoare de milioane de euro a ajuns pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Instanţa judecă decursul declarat în cauză şi va da sentinţa finală, în dosarul care se află din 2005 pe rolul Tribunalului Hunedoara şi apoi al Curţii de Apel Alba Iulia.

Mihaela Timişan este noul preşedinte al Tribunalului Hunedoara

Mihaela Timişan este noul preşedinte al Tribunalului Hunedoara. Judecătoarea care a condus Secţia Penală a Tribunalului Hunedoara a promovat examenele organizate de Consliul Superior al Magistraturii, prin Institutul Naţional al Magistraturii.

Tribunalul Hunedoara a ridicat sechestrul pus de DIICOT pe apartamentul lui Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a solicitat instanţei ridicarea sechestrului asigurator dispus de procurorii DIICOT asupra imobilului în care locuieşte împreună cu familia sa, după ce urmărirea penală a fost extinsă în cazul său.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite