Sute de brazi au fost confiscaţi de poliţie, din târgurile municipiului Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 400 de brazi au fost confiscaţi de poliţişti în urma raziilor care au avut loc în locurile din Deva, unde erau comercializaţi.

Poliţiştii au efectuat mai multe controale în târgurile unde sunt comercializaţi brazi, iar în urma raziilor au fost confiscaţi aproape 400 de pomi de Crăciun, de peste  17.700 lei. În Deva, au avut loc verificări în patru centre comerciale şi în două târguri, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.500 lei.

„Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti şi de consilieri din cadrul Gărzii Forestiere la punctul din lucru din Deva al unei societăţi comerciale, s-a constatat că erau comercializaţi 380 pomi de Crăciun pentru care nu existau documente legale de provenienţă, motiv pentru care s-a luat măsura confiscării celor 380 pomi de Crăciun (156 fizic şi 224 valoric) şi sancţionarea societăţii cu amendă în cuantum de 10.000 lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru fals intelectual.


Vă recomandăm şi:

Brazii din Danemarca au invadat pieţele Hunedoarei: sărbători de iarnă la preţuri mai ridicate faţă de cele din anii trecuţi

Comercianţii de brazi din pieţele Hunedoarei şi Devei oferă localnicilor marfă de import: brazi aduşi din Germania şi Danemarca, la preţuri care pornesc de la 70 de lei bucata şi ajung până la 200 de lei. Produsele alimentare, căutate în această perioadă, sunt şi ele mai scumpe faţă de anii trecuţi.

VIDEO Cetatea Devei a fost iluminată festiv. Cum a fost pus în valoare în această iarnă simbolul municipiului

Sărbătorile de iarnă au transformat înfăţişarea Cetăţii Devei. Cei care ajung în reşdinţa de judeţ sunt invitaţi să admire jocul de lumini proiectat pe monumentul istoric reprezentativ pentru Deva.

Deva şi Hunedoara cheltuie sute de mii de lei pentru podoabele de iarnă. Ce spun primarii despre investiţiile de sezon

Aproape 400.000 de lei vor fi cheltuiţi în Hunedoara pentru ornamentele de Crăciun şi pentru iluminarea oraşului de sărbători. În Deva, costul închirierii ornamentelor şi a împodobirii străzilor va fi de 550.000 de lei, iar aprimăria din Petroşani investeşte 336.000 de lei pentru decoraţiuni. Preţurile nu conţin TVA.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite