SUBIECT CERUT DE CITITORI: Străzi care aduc disperare şoferilor din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atmosfera medievală a castelului este stricată de lipsa investiţiilor  . Foto: D. Guţă
Atmosfera medievală a castelului este stricată de lipsa investiţiilor . Foto: D. Guţă

Hunedorenii care circulă cu maşinile prin zona castelului sunt nevoiţi să facă jaloane printre gropile din carosabil.  Reprezentanţii administraţiei locale din municipiul Hunedoara susţin că toate străzile din oraş vor fi reparate în următorii patru ani.

Gropile de pe Strada Voinii, din municipiul Hunedoara, i-au adus la disperare pe localnici.

Fierarii transformă străzile din municipiul Hunedoara în capcane pentru şoferi

Cum se căpuşează un proiect european, în valoare de 64 de milioane de euro

Oamenii se plâng că drumul, care tranzitează o zonă industrială legând Hunedoara de suburbiile Zlaşti şi Boş, este distrus aproape în întregime şi, în ciuda reclamaţiilor depuse la primărie, porţiuni mari din şoseaua plină de cratere au rămas neacoperite.



„Facem jaloane printre gropi pe acest drum cu serpentine şi ne punem astfel siguranţa în pericol. Eu am rămas fără trei capace de la roţile maşinii, după ce am izbit în gropile din carosabil. Cine va plăti pentru pierderea lor?”, se întreabă hunedoreanul Tiberiu Marinescu, care locuieşte în zonă.

Citat

Gropile i-au speriat pe turişti

„Este păcat pentru că şoseaua de proastă calitate din zona Castelul Corvinilor, «drumul groazei» după cum îl numim noi, a ajuns să îi sperie şi pe turiştii care vin la castel cu maşina. Mulţi dintre cei care au intrat pe acest drum au făcut cale întoarsă după primele hopuri, şi nu cred că vor mai reveni vreodată”, este de părere Marian Ştefan, un alt localnic.

Restricţii de circulaţie pe centura municipiului Deva (DN7), din cauza lucrărilor ISPA

ZOOM: „Poliţiştii culcaţi” din Deva au fost furaţi de şoferii care nu vor să calce frâna

Au început reparaţiile
Nemulţumirile hunedorenilor legate de starea drumurilor din localitate sunt mari. Zeci de hunedoreni au asaltat primăria cu petiţii în care au cerut ca străzile unde locuiesc să fie „peticite”.

Cele mai mari nemulţumiri vizează Bulevardul 1848, Strada Prutului, Bulevardul Republicii şi Bulevardul Traian, drumuri foarte circulate şi, în acelaşi timp, foarte erodate. Reprezentanţii Primăriei Hunedoara susţin că problemele şoferilor nemulţumiţi de drumurile din oraş vor fi rezolvate în viitorul apropiat, mai exact în următorii patru ani. „Vor fi reparate toate străzile din municipiul Hunedoara, inclusiv drumul spre Zlaşti.

Lucrările de modernizare au început în luna septembrie cu Strada Cerbului şi vor continua în toate zonele din Hunedoara”, a afirmat Monica Rada, reprezentanta Primăriei Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite