Sex contra cost pe marginea şoselei cu o adolescentă de 15 ani. Ce a păţit tânăra cunoscută ca prostituată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.
FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

O adolescentă de 15 ani a fost prinsă în flagrant de poliţişti în timp ce se prostitua. Clientul ei era un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Un echipaj de Poliţie a surprins în flagrant o tânără de 15 ani, în timp ce oferea servicii sexuale pe marginea Drumului Naţional 7, la marginea oraşului Simeria.

„Minora a fost depistată pe un teren viran, aflat pe raza localităţii Săuleşti, în proximitatea DN 7, împreună cu un bărbat în vârstă de 51 ani, care au convenit să întreţină raporturi sexuale contra unei sume de bani. Din cauza faptului că au fost surprinşi de poliţie, actul sexual nu s-a mai consumat. Având în vedere situaţia de risc victimal major în care a fost găsită minora, s-a luat măsura punerii sub protecţie a acesteia în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Deva şi sesizarea Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, pentru luarea măsurilor care se impun, raportat la situaţia dată”, a precizat Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii susţin că minora se află de mai mult timp în atenţia lor, fiind observată şi în trecut pe marginea drumului naţional.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O copilă de 10 ani a fost violată de fratele ei în vârstă de 16 ani. Mama victimei a chemat Poliţia. Ce a păţit adolescentul

Noaptea de coşmar a tânărului violat de două femei în faţa iubitei. „A fost pus în genunchi, pe cioburi, şi obligat să le sărute în zonele intime”

Un tânăr a fost alergat de poliţişti pe străzile Devei după ce a furat 1.000 de lei din geanta unei femei


 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite