Servicii sexuale oferite pentru 30 de lei la marginea municipiului Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O hunedoreancă a fost pusă sub urmărire penală pentru prostituţie. Femeia a fost prinsă în flagrant, în zona Sântuhalm (Deva), în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un client, în maşina acestuia.

Totul s-a petrecut în plină zi. „Femeia, în vârstă de 37 de ani  este cercetată pentru prostituţie. Ea a declarat că a primit suma de 30 de lai de la bărbatul în compania căruia se afla. În zona Sântuhalm au mai fost depistate trei tinere care atrăgeau clienţi in vederea practicării prostituţiei. Acestea au fost sancţionate contravenţional”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Minore depistate pe centură
În urmă cu trei zile, o minoră de 15 ani a fost prinsă în flagrant de poliţişti, în timp ce se prostitua. Adolescenta primise 50 de lei de la un client, pe care l-a acostat într-o parcare de la marginea municipiului Orăştie.

Poliţiştii au participat în ultimele zile la mai multe acţiuni de depistare a tinerelor care îşi oferă serviciile sexuale pe marginea DN7. Fenomenul este cu greu ţinut sub control. Femeile care se prostituează în parcările drumului naţional spun că sărăcia le îndeamnă să îşi ofere serviciile sexuale, pentru sume de 30 – 50 de lei. Cele mai multe dintre ele sunt de etnie romă.

Vă recomandăm şi:

FOTO Povestea primei fotografii sexy apărute într-un ziar local. Ce explicaţie au dat editorii imaginii deocheate

Tarif de 40 de lei cerut pentru o partidă de sex cu o prostituată minoră

Sex cu o minoră prostituată „răsplătit” cu un dosar penal

Tânără acuzată de prostituţie: a fost prinsă în flagrant în maşina unui client

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite