Rezultate Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă în judeţul Hunedoara. Câţi elevi au promovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Peste 900 de elevi s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2020, în judeţul Hunedoara. Au fost afişate primele rezultate.

Au fost publicate rezultatele examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2020, înainte de contestaţii. În judeţul Hunedoara, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, rata de promovare înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului naţional de bacalaureat 2020 este de 31,42%, în creştere faţă sesiunea august-septembrie 2019 (28,81%).

Din totalul candidaţilor promovaţi (230), în sesiunea august-septembrie a examenului naţional de Bacalaureat 2020, 146 de candidaţi fac parte din promoţia curentă, iar 84 de candidaţi provin din promoţiile anterioare. Rata de succes pentru promoţia 2019 - 2020 este de 35,18%. În cazul promoţiilor anterioare, procentul candidaţilor promovaţi este de 26,5%.

La probele scrise s-au prezentat 732 de candidaţi din cei 938 de candidaţi înscrişi. Au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă 3 candidaţi. Aceştia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni.
Media minimă de promovare a examenului este 6 (şase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaţilor prezenţi, incluzând în această categorie şi candidaţii eliminaţi.

Rezultatele, înainte de contestaţii, au fost afişate în centrele de examen şi pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro. La fel ca în prima sesiune, rezultatele sunt publicate prin anonimizare, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD).

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.
În judeţul Hunedoara, la sesiunea de vară a Bacalaureatului, s-au înscris 3.410 absolvenţi, dintre care doar 1.893 au reuşit să promoveze examenul, iar 1.287 au fost declaraţi respinşi, având medii mai mici de 6. Nouă elevi au obţinut media 10.


Mai puteţi citi şi:

Dascălul care şi-a umilit colegii, anchetat penal. Acuzaţii uluitoare: „Îmi dă în gură de-mi strâng dinţii de pe jos”

Dascălul care îşi umileşte colegii pe blog: „Liceul - wc stalinist, profesorii excesiv de idioţi, adunătură de c...”

Profesorul din Hunedoara care şi-a acuzat colegii de „stalinism” are necazuri

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite