Scandal. Olteniţeanca din dosarul de proxenetism care a aruncat în aer lumea mondenă a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Gureşoaie, manechin de profesie, implicată într-un dosar de proxenetism Foto:Sever Gheorghe
Diana Gureşoaie, manechin de profesie, implicată într-un dosar de proxenetism Foto:Sever Gheorghe

Diana Gureşoaie, „diva din Dorobanţi” suspectă în dosarul de proxenetism care a zguduit lumea mondenă a Capitalei, a plecat de la Olteniţa. Originară din oraşul de pe malul Dunării, Gureşoaie a fost implicată în urmă cu 4 ani, pe vremea când era iubita fotbalistului Cristi Tănase, într-un scandal-monstru în localitatea natală.


Cei care o cunosc spun că este înnebunită dup shot-uri cu whisky şi tequilla şi nu se sfieşte niciodată să fie în centrul atenţiei în cluburi. În 2011, pe 9 ianuarie, a făcut spectacol la Aqua parc din Olteniţa, unde a venit însoţită de iubitul său de atunci, „Dodel”, fostul căpitan al Stelei.

Chiar şi atunci când a avut loc scandalul cu fostul iubit al acesteia, Florin Nacu, zis Bulae, tânăra consumase băuturi alcoolice. „Bea de toate. În special shot-uri, whisky şi tequila. Aşa e ea, îi place să fie în centrul atenţiei. Şi în seara scandalului a băut“,  declarase la acea dată pentru Adevărul un angajat al unui clubului Aqua Parc.

Pe 9 ianuarie 2011, Cristi Tănase a mers la discoteca din Olteniţa, fiind însoţit de câţiva amici, prietena sa, Diana, fratele său, Ionuţ, şi iubita acestuia. La un moment dat, între Diana şi fostul său prieten, Florin Nacu,  un tânăr din Olteniţa, a izbucnit un conflict. De aici şi până la bătaia generală nu a mai fost decât un pas.

Păruială generală

Cristi Tănase şi Nacu au început să se lovească, aplicându-şi reciproc lovituri cu pumnii şi picioarele, iar după ce Nacu a fost scos afară din discotecă de către personalul de pază, acesta a revenit, fiind însoţit de mama sa, Maria Nacu, fratele său, Costel şi încă patru persone. Mama lui Florin Nacu a luat-o la bătaie pe iubita lui Tănase şi i-a smuls părul din cap. Pentru a o potoli, un alt tânăr a intervenit însă s-a ales cu o sticlă în cap, fiind dus la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. La doar 20 de ani, după relaţia cu fotbalistul de la Steaua, tânăra a devenit vedetă peste noapte. La scurt timp, aceasta a început ă facă deliciul presei de scandal.

Studii în străinătate?

Tânăra, cercetată acum sub control judiciar într-un dosar complex de proxenetism s-a născut la Olteniţa, unde a şi absolvit liceul, după care a plecat la Bucureşti, unde a devenit cunoscută în cercurile mondene ca "Strâmba". La Olteniţa vine din ce în ce mai rar, doar pentru a petrece împreună cu prietenii alături de care a copilărit. Ca să pară mai interesantă, tânăra a dat zvonul în orăşelul de la malul Dunării că are studii în străinătate, lăudându-se că s-a şcolit în Rusia şi Anglia. Apropiaţii spun că, de fiecare dată când merge prin cluburi sau restaurante, îi place să fie în centrul atenţiei.

1.500-2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit

Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu se numără printre cele şase femei reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare. Conform Poliţiei Capitalei, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".
 

Vă recomandăm şi:

Dosar prostituţie cu vedete. Daniela Crudu, Mădălina Pamfile şi alte asistente TV, audiate. Şase femei au fost reţinute

Dosar prostituţie cu vedete. Comunicări cerute de la ANAF şi ITM, pentru destructurarea grupării de prostituate de lux

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite