Primul târg dedicat mărţişoarelor începe astăzi în Piaţa Unirii din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Unirii din Deva găzduieşte, de astăzi până în 8 martie, un târg dedicat creatorilor de mărţişoare. Peste 20 de artişti vor participa la eveniment, susţin organizatorii.

Hunedorenii sunt invitaţi la un târg dedicat mărţişoarelor. Evenimentul este organizat în Piaţa Unirii din Deva, în perioada 26 februarie – 8 martie 2015, fiind la prima ediţie. Târgul de Mărţişor va reuni artişti hand-made care vor oferi spre vânzare mărţişoare şi cadouri speciale. De asemenea, vor fi şi standuri unde se vor comercializa flori naturale.

„Şi-au anunţat participarea 25 de creatori de articole hand-made. Avem şi invitaţi speciali, care vor veni cu creaţiile lor unicat. La standurile puse la dispoziţie de primărie îi veţi regăsi pe elevii Liceului de Arte Plastice „Sigismund Toduţă” Deva, pe membrii Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotori din judeţul Hunedoara, ai Asociaţiei Langdon Down 2000 Deva şi pe voluntarii Crucii Roşii – Filiala Judeţului Hunedoara”, a informat Primăria Deva.

Târgul va fi deschis zilnic de la ora 10.00 şi până la lăsarea serii.


Vă recomandăm şi:

VIDEO FOTO Piaţa Unirii poartă straie de iarnă. Au fost aprinse luminile Devei

Luminile de sărbătoare au fost inaugurate în această seară în centrul istoric al municipiului Deva. Aici, în perioada sărbătorilor de iarnă va funcţiona un târg de produse tradiţionale, iar hunedorenii vor putea asista la concerte în aproape fiecare seară din decembrie.

VIDEO FOTO Orăşelul lui Moş Crăciun a fost inaugurat cu focuri de artificii

Artificiile au luminat cerul deasupra Orăşelului lui Moş Crăciun, un târg amenajat în zona Stadionului Michael Klein din Hunedoara. La festivităţi au participat câteva sute de oameni, invitaţi de primărie la concerte şi la focurile de artificii.

Hunedoara va fi gazda "Dracula fest" şi a  Târgului European al Castelelor

Castelul Corvinilor va găzdui la începutul lunii mai două evenimente importante: primul târg european al castelelor şi un festival dedicat contelui Dracula.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite