Poliţiştii cunosc locul în care se află eleva dispărută de acasă în urmă cu patru luni

0
0

Maria Harhătă, eleva care a plecat de acasă pentru a se alătura unui grup MISA locuieşte într-un imobil din Bucureşti. Pentru că are 16 ani eleva răspunde de faptele ei şi, neexistând indicii de natrură penală, poliţiştii nu pot intra în locuinţă

Poliţiştii hunedoreni au reuşit să identifice locul în care se află Maria Harhătă, eleva în vârstă de 16 ani, din Hunedoara, dispărută de acasă în luna septembrie.

“Este vorba de un imobil particular din Bucureşti aparţinând unor membri MISA. Nu am intrat acolo din cauză că nu există suspiciuni de comitere a unei fapte penale. De altfel, eleva a luat de mai multe ori legătura cu mama sa şi a asigurat-o că totul este în regulă. În acest context, nu putem obţine un mandat de percheziţie”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu.

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

Atrasă de modul de viaţă MISA
Saga elevei Maria Harhătă a început în primăvara lui 2010 când a plecat de acasă, fără voia mamei sale, pentru a participa la tabăra yoghinilor MISA de la Herculane. În scurt timp, relaţiile dintre Maria şi mama ei s-au răcit complet, după ce adolescenta a fost oprită să participe la tabăra yoghinilor organizată la Costineşti. Maria s-a îndepărtat de familia ei, căutându-şi refugiul în compania adepţilor MISA.

Maria Harhătă.

„În ziua dispariţiei fiicei mele, ea nu a mai ajuns la şcoală. Nu ştiu unde este, dar am primit în acea zi un mesaj de la ea, în care mi-a spus să nu îmi fac griji”, povesteşte Daniela Harhătă. Femeia mai susţine că în ultimele luni a avut mai multe divergenţe cu fiica ei, legate de dorinţa tinerei de a face parte din cercurile MISA.

Citeşte AICI despre ce i-a scris eleva gurului său!

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite