Peste 200 de siderurgiști hunedoreni au protestat pentru salarii mai mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de angajaţi ai Arcelor Mittal Hunedoara au protestat astăzi în faţa combinatului Arcelor Mittal cerând conducerii companiei o majorare a salariilor cu 20 la sută, potrivit Mediafax.

Liderii de sindicat ai angajaţilor ArcelorMittal Hunedoara şi cei din administraţia societăţii negociază, în această perioadă, un nou contract de muncă, cel vechi expirând la 1 aprilie, conform agenției de presă Mediafax. Astăzi, aproximativ 200 de angajaţi ai ArcelorMittal Hunedoara au organizat un protest spontan în faţa intrării principale a societăţii, respectiv în faţa secţiei Oţelărie Electrică 2. Potrivit liderului de sindicat, Petru Vaidoş, administraţia societăţii nu a fost de acord cu solicitările sindicale de a mări salariile angajaţilor cu 20 de procente.Vaidoş a spus că cei din administraţie au fost de acord cu o mărire salarială de trei procente începând cu 1 aprilie şi cu alte două sau trei procente începând din toamnă.

Protest spontan la poarta indienilor de la Arcelor Mittal

 Potrivit sursei citate, propunerea conducerii ArcelorMittal nu a fost agreată de angajaţi, care vor continua protestele. Liderul de sindicat a afirma, pentru Mediafax, că angajaţii ar fi de acord să semneze un nou contract de muncă, iar acesta să prevadă creşteri salariale de zece la sută, chiar dacă solicitarea lor este de 20 de procente, însă nici această cerere nu a fost acceptată de cei din conducere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite