Patinoarul artificial care a funcţionat în Hunedoara a fost donat primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii patinoarului artificial care a funcţionat în această iarnă în municipiul Hunedoara au renunţat la acesta şi l-au donat primăriei. Administraţia locală a acceptat donaţia.

Primăria municipiului Hunedoara a primit prin donaţie un patinoar mobil şi 150 de perechi de patine. Patinoarul a funcţionat în această iarnă în incinta Stadionului "Michael Klein", fiind administrat de o societate comercială din Braşov.

„Primăria acceptă donaţia propusă, având ca obiect patinoarul artificial demontabil, în suprafaţă de 600 metri pătraţi, constituit din 8 module cu covoraşe de cauciuc de 30 de metri lungime, setul de capete al modulelor, furtunele de legătură între instalaţia de răcire şi module, agentul de răcire necesar (glicol), mantinela completă (pe toată circumferinţa) formată din stâlpi metalici zincaţi, plus scândurile din lemn de legătură, două razuri, instalaţia de răcire, împreună cu 150 perechi de patine de închiriat”, au informat reprezentanţii Consiliului Local Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Bazinul de înot din Hunedoara va fi restaurat cu fonduri de la CJ Hunedoara     Primăria municipiului Hunedoara a aprobat planul de asociere cu Consiliul Judeţean Hunedoara, pentru lucrările de reabilitare a Bazinului de înot. CJ Hunedoara va trebui să investească mai mult de 1,5 milioane de lei pentru viitoarele lucrări.

Reparaţiile de urgenţă la Castelul Corvinilor vor costa 278.000 de euro     Reparaţiile necesare la acoperişul Castelului Corvinilor din Hunedoara sunt estimate, potrivit specialiştilor, la peste 1,2 milioane de lei. Atât va cheltui administraţia locală pentru lucrările de restaurare derulate în acest an, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu local.

Primăria Hunedoara plănuieşte un împrumut de 47 de milioane de lei    Primăria Hunedoara intenţionează să acceseze un împrumut de 47 de milioane de lei, pentru a putea susţine financiar investiţiile în modernizarea reţelelor de apă şi canalizare şi pentru ealizarea viitorului ştrand din municipiu.

Hunedoara, salvată prin turism. Cum arată Strategia de dezvoltare a municipiului în următorii şase ani    Turismul a devenit mai important pentru Hunedoara, în noua strategie de dezvoltare a municipiului, elaborată de administraţia locală. Dacă în precedentul plan de dezvoltare, publicat pentru anii 2007 – 2013, investiţiilor în turism nu le-a fost acordată importanţă, în proiectul pentru anii 2014 – 2020, situaţia s-a schimbat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite