Omul care şi-a ucis părinţii de Crăciun a fost condamnat la 20 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Vittorio Băţ a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru uciderea părinţilor săi. Soluţia dată de Tribunalul Hunedoara nu a rămas deocamdată definitivă.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe Gabriel Băţ (54 de ani) la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat. Deveanul a fost arestat preventiv din 28 decembrie 2013, la trei zile după ce îşi omorâse ambii părinţi, fiecare cu vârsta de 85 de ani, şi a ţinut cadavrele ascunse în camera sa. „Soluţia instanţei poate fi contestată cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare”, au precizat reprezentanţii Tribunalului Hunedoara.

În timpul anchetei, Gabriel Vittorio Băţ şi-a recunoscut crimele, comise cu un ciocan, pe care le-a pus pe seama unei explozii de furie şi a traumelor suferite in copilărie până la momentul tragediilor. „Tatăl meu îmi spunea că în Sparta copiii care se năşteau cu defecte grave erau aruncaţi în prăpastie, pentru a fi ucis. Spunea că şi eu, cu obezitatea de care sufăr şi cu handicapul psihic, ar fi trebuit să fiu sugrumat de mic”, a declarat Gabriel Vittorio Băţ.

După ce a comis cele două omoruri, la un moment dat, deveanul s-a gândit să ascundă cadavrele părinţilor săi în garajul acestora. A aruncat arma crimei într-un container de gunoi, însă de trupurile neînsufleţite nu a mai apucat să se dispenseze.


Vă recomandăm şi:

„Criminalul emo” forţează limitele Noului Cod Penal: Lucian Hoară a refuzat trimiterea în centrul de detenţie          Lucian Hoară, adolescentul din Hunedoara condamnat pentru o crimă înfiorătoare săvârşită în urmă cu cinci ani şi jumătate asupra unei eleve de 15 ani, nu a fost de acord cu decizia instanţei prin care îşi va ispăşi restul pedepsei pentru crimă într-un centru de detenţie şi nu în penitenciar.

Mammon, adolescentul care şi-a ucis iubita de 15 ani în numele Diavolului, ar putea scăpa de închisoare            Lucian Hoară (21 de ani), supranumit Mammon pentru fascinaţia sa pentru satanism, a fost trimis în închisoare în urmă cu cinci ani şi jumătate pentru uciderea unei adolescente de 15 ani, însă acum este la un pas de eliberare. Tânărul condamnat pentru omor ar putea  beneficia de prevederile legate de privind aplicarea legii penale favorabile.

Lucian Marcu şi-a ucis iubita cu 14 lovituri de cuţit, în faţa celor doi copii. Acum cere dreptul asupra minorilor             Autorul unei crime înfiorătoare şi-a manifestat, cu lacrimi în ochi, regretul că fii săi, cu vârste de un an şi jumătate şi de trei ani, au fost daţi în grija părinţilor fostei sale iubite, ucise cu 14 lovituri de cuţit.

Tânără de 22 de ani ucisă de fostul iubit, cu care avea doi copii. Suspectul fusese eliberat recent din penitenciar            Lucian Marcu, un tânăr din Lupeni, a fost reţinut în această dimineaţă pentru omor. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite