O stradă din Hunedoara este readusă la viaţă prin culoare. Aproape 1.400 de umbrele vor anima Aleea Lipscani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Lipscani. FOTO: Primăria Hunedoara.
Strada Lipscani. FOTO: Primăria Hunedoara.

Strada Lipscani din municipiul Hunedoara va fi decorată cu aproape 1.400 de umbrele de mai multe culori, care vor fi montate în această săptămână.

Aproape 20.000 de lei va costa împodobirea Străzii Lipscani din Hunedoara cu umbrele colorate.

Angajaţii Primăriei Hunedoara au montat primele umbrele deasupra străzii care face legătura între zona Casei de Cultură şi cea a Pieţei Obor.

Până la sfârşitul acestei săptămâni vor fi montate restul de aproape 1.400 de umbrele. Conducerea administraţiei locale a luat decizia decorării Străzii Lipscani cu „acoperişul” multicolor, din motive estetice.

În luna mai a anului 2016, o iniiţiativă similară a fost realizată de fosta conducere a Primăriei Hunedoara, însă în toamna anului trecut, umbrelele au fost demontate, pe motiv că ele au fost amplasate la o înălţime necorespunzătoare.

lipscani
lipscani

Vă recomandăm şi:

FOTO O stradă din Hunedoara a fost împodobită cu umbrele suspendate

O stradă din Hunedoara a fost împodobită cu zeci de umbrele suspendate, Imaginile Străzii Lipscani, colorată şi umbrită, au dat naştere unor polemici.

Super-afaceri la Castelul Corvinilor: parc de aventură, hotel şi restaurant de lux lângă cetatea cu sute de mii de turişti

Un parc de aventură întins pe cinci hectare este construit în imediata vecinătate a Castelului Corvinilor. Investiţia se adaugă altor afaceri dezvoltate în prezent în zonă, un restaurant şi un hotel de lux, dar şi alte investiţii mai mici, bazate pe numărul de vizitatori al monumentului: peste 100.000 numai în acest an.

Top 10 cele mai atractive localităţi pentru turiştii rămaşi peste noapte în judeţ. Un sat a întrecut municipiul cu telegondolă

Municipiul Deva conduce în clasamentul localităţilor din Hunedoara preferate de turişti care au rămas peste noapte în judeţ, datorită ofertei mai ridicate a locurilor de cazare. O comună din Hunedoara se află în top.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite