O femeie a fost înşelată cu 10.000 de lei de doi escroci care au acostat-o pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia le-a dat economiile sale escrocilor. ARHIVĂ.
Femeia le-a dat economiile sale escrocilor. ARHIVĂ.

Doi escroci sunt căutaţi de poliţişti după ce au înşelat o bătrână de 82 de ani cu suma de 10.000 de lei. Cei doi i s-au recomandat victimei ca membrii ai unei asociaţii umanitare.

O octogenară din municipiul Orăştie a căzut victimă unor escroci care s-au prezentat drept membrii ai unei asociaţii umanitare. Cei doi au acostat-o pe femeie în faţa blocului acesteia. I-au spus că au nevoie urgentă de bani, până vor schimba valuta pe care o deţin. Femeia i-a crezut, mai ales că aceştia i-au lăsat în grijă mai multe bijuterii.

„Suspecţii au convins partea vătămată să urce în apartament şi să le ofere economiile sale, în valoare de 10.000 lei, au lăsat pe masă cinci ghiuluri şi o brăţară din metal galben, au luat banii şi i-au spus că vor reveni cu suma dublă şi alte ajutoare, după care au părăsit în grabă apartamentul”, a informat Laura Bradu, purtătiare de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedorenii sunt sfătuiţi de poliţişti ca, pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, să nu permită accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, decât dacă stabilesc cu certitudine identitatea lor şi să nu le ofere sume de bani sau bunuri, indiferent de pretextul invocat.


Vă recomandăm şi:

Bătrână înşelată cu 200 de lei de falşi angajaţi la furnizorul de gaze          O femeie în vârstă de 73 de ani a plătit 200 de lei unor tineri necunoscuţi care au bătut la uşa acesteia şi s-au prezentat drept angajaţi ai societăţii furnizoare de gaze, trimişi să efectueze o revizie.

Culmea naivităţii: o femeie a fost înşelată de două ori de necunoscuţi care au anunţat-o că a câştigat "marele premiu"            Escrocii prin telefon fac din nou victime în Hunedoara. O femeie de 60 de ani a pierdut, în două tranşe, 25.000 de mii de lei după ce a avut încredere în nişte necunoscuţi care au amăgit-o cu un premiu fals.

Femeie înşelată cu 10.000 de lei de doi necunoscuţi care i-au cerut bani în numele fiicei sale     O femeie în vârstă de 77 de ani a rămas fără economiile pe care le strânsese, după ce a avut încredere în două persoane care s-au prezentat drept trimişi ai ficei ei şi i-au cerut bani în numele acesteia. 

Tânăr înşelat de un fals „procuror la poliţie”. Hunedoreanul s-a prins prea târziu de escrocherie    Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Hunedoara, s-a prezentat la sediul Poliţiei din localitate, pentru a reclama faptul că a fost victima unui escroc, care l-a sunat şi a pretins că este „procuror la poliţie”. Autorul înşelăciunii i-a cerut bani tânărului, motivând că o poate ajuta pe sora acestuia.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite