La un pas de moarte: un bărbat a fost rănit grav după ce s-a răsturnat cu motocicleta în râu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean a fost transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier petrecut în Băiţa. Bărbatul s-a răsturnat cu motocicleta într-un râu.

Un bărbat de 60 de ani, din Băiţa, a trecut prin momente cumplite, în urma unui accident rutier în care a fost implicat.

În timp ce se deplasa cu motocicleta pe un drum comunal din localitate a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în decor, prăbuşindu-se în albia unui râu.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă  bărbatului. S-a stabilit faptul că victima nu posedă permis de conducere, astfel va fi cercetată penal”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Dramă pe un bulevard din Hunedoara: o femeie a sărit în faţa maşinii şi şi-a riscat viaţa pentru a salva cu câine

O femeie din Hunedoara a sărit în faţa unei maşini pentru a-şi salva câinele pe care ieşise să îl plimbe pe trotuarele Bulevardului Dacia. Hunedoreanca şi patrupedul ei nu au mai putut fi evitaţi de şoferul unui autoturism.

Accident rutier pe şoseaua Deva – Lugoj. Doi tineri au fost răniţi grav, în impactul maşinii lor cu o camionetă

Doi tineri au fost transportaţi în stare gravă la spital, în urma unui accident provocat pe şoseaua Deva – Lugoj, în apropiere de Ilia. Şoferul maşinii a intrat pe contrasens şi a izbit frontal o camionetă.

Accident mortal pe DN 7, provocat de un tânăr: un devean a murit şi alţi trei oameni au ajuns în stare gravă la spital

Un accident rutier mortal s-a petrecut astăzi în apropiere de municipiul Deva, pe şoseaua Deva – Arad. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit, în impactul dintre maşina pe care o conducea şi un alt autoturism. Alţi trei oameni au fost răniţi în accident.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite