La doar 16 ani, o tânără a reclamat că a fost violată pentru a justifica lipsa virginităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 16 ani din Crişcior a reuşit să pună în alertă toate echipajele de Poliţie din zona municipiului Brad după ce a sunat la 112, reclamând că a fost violată în propria locuinţă. La scurt timp însă s-a dovedit că violul era imaginar şi că adevărata problemă a tinerei era că mama sa va afla că nu mai e virgină.

“Apelul s-a primit în jurul orei 23:30. O adolescentă reclama că două persoane mascate au intrat peste ea în garsonieră, iar unul dintre agresori a violat-o. În plus, tânăra susţinea că după viol cei doi au plecat şi cu suma de 1.000 de lei pe care au găsit-o într-un dulap”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.


Uite violul, nu e violul

În scurt timp, examenul medico-legal arată că tânăra nu a fost violată, drept pentru care îşi schimbă declaraţia. “După rezultatele IML, adolescenta a recunoscut că nu a fost violată, dar că mama ei trebuie să se întoarcă de  la muncă din Italia şi că, înainte de a pleca, i-a spus că dacă îşi pierde virginitatea nu îi va mai da bani. Aşa i-a venit în minte ideea violului”, explică Niţu.

Într-un final, tânăra a fost amendată pentru alertarea nejustificată a poliţiştilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite