Judecătorul Iosif Morcan se întoarce la Tribunalul Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul privind reîncadrarea în funcţie, la Tribunalul Hunedoara, a magistratului Iosif Morcan, cu o vechime de peste 30 de ani în magistratură.

Magistratul Iosif Morcan (66 de ani) a fost reîncadrat la Tribunalul Hunedoara. "Preşedintele Traian Băsescu a semnat marţi, decretul privind reîncadrarea în funcţia de judecător cu grad de curte de apel, la Tribunalul Hunedoara, a domnului Iosif Morcan", a informat Administraţia Prezidenţială.

Iosif Morcan are o vechime de peste 30 de ani în magistratură. În urmă cu un an el s-a pensionat, însă prin decretul semnat de preşedinte, a revenit în magistratură.

În ultimele săptămâni, Traian Băsescu semnat decretele de numire a altor trei judecători la Tribunalul Hunedoara, trei la Judecătoria Petroşani şi a unui magistrat la Judecătoria Deva.


Vă recomandăm şi:

Trei judecători noi la tribunal. Fostul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara se află printre ei

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat, marţi, decretele prin care au fost numiţi în funcţie trei judecători la Tribunalul Hunedoara. Printre aceştia se află şi fostul procuror Daniel Negrea Drucan, fost şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Judecătorul Voicu Puşcaşu îşi va lansa cartea „Noile Proceduri Penale”. Evenimentul va avea loc la tribunal

Tribunalul Hunedoara va găzdui joi o lansare de carte. Magistratul Voicu Puşcaşu, de la Judecătoria Deva, va prezenta cartea „Noile Proceduri Penale”.

Tribunalul Hunedoara va avea un birou pentru încasarea taxelor de timbru

Un birou de încasări a taxelor de timbru va funcţiona, de marţi, 4 noiembrie, în sediul Tribunalului Hunedoara, au informat reprezentanţii instituţiei.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri