Italianul care a pierdut aproape 1.000 de euro a fost salvat de un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatul unei benzinării din municipiul Deva a adus la poliţie un portmoneu plin cu bani, pierdut de un italian. Poliţiştii l-au găsit pe proprietar.

Un tânăr de 27 de ani, angajat al unei staţii de carburanţi din municipiul Deva, s-a prezentat la Poliţie pentru a aduce un portmoneu în care se aflau 800 euro şi 375 lei, carduri bancare şi documente de identitate eliberate pe numele unui cetăţean italian. Bunurile au fost găsite în benzinărie.

„Poliţiştii au reuşit să îl contacteze pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul. Acesta a dorit să îi mulţumească personal tânărului care i-a găsit portmoneul”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că fapta de a nu preda autorităţilor, în termen de 10 zile, un bun găsit, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau amendă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Flagrant în centrul Devei: un hoţ a fost surprins de camerele video de supraveghere de pe stradă

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţiştii locali din Deva după ce a intrat ilegal în curtea unei cofetării pentru a fura.

Traian Berbeceanu, după clipul PSD cu „Poliţia incompetentă“: „Sper ca IGPR să ia atitudine faţă de o astfel de mizerie“

Traian Berbeceanu se numără printre poliţiştii care au atacat dur susţinerile noilor reglementări aduse legilor Justiţiei. Un clip distribuit de PSD Craiova, în care poliţiştii sunt făcuţi „inompetenţi”, este considerat „o mizerie” de fostul şef al BCCO Alba. „Singurul scop evident este defăimarea poliţiştilor şi a procurorilor”, spune Berbeceanu.

Tânăr lovit în cap şi tâlhărit pe o stradă din Deva. Tâlharul l-a atacat la adăpostul întunericului

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 19 ani care a atacat un tânăr pe o stradă din Deva. L-a lovit şi i-a furat telefonul mobil.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri