INFRACŢIUNE: La furat de fier vechi cu maşina înmatriculată în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri din municipiul Hunedoara s-au ales cu dosar penal pentru furt după ce, ieri, au fost prinşi în timp ce transportau fier vechi cu o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie. Când poliţiştii i-au luat la întrebări, nu au putut prezenta niciun document care să ateste provenienţa fierului.


În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că tinerii cu vârste cuprinse între 23 şi 34 de ani  au furat patru panouri de tablă din zona cartierului Boş.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de furt, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

 La furat de tablă au fost prinşi şi doi minori. Însoţiţi de un tânăr de 21 de ani, copiii au dat atacul asupra punctului termic dezafectat de pe Bulevardul 1848 din municipiu.

Un al treilea dosar de furt calificat a fost întocmit pentru un bărbat de 36 de ani, din Uricani. Acesta a sustras 80 de  metri de cablu telefonic de pe strada Valea de Brazi, din localitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite