Iluminat festiv mai scump în Hunedoara. Cât va cheltui primăria pentru podoabele de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Hunedoara a scos la licitaţie împodobirea municipiului, din preajma sărbătorilor de iarnă. Contractul se va derula pe următorii patru ani.

Primăria Hunedoara a scos la licitaţie publică serviciile de iluminat festiv din municipiu. Valoarea estimată a contractului de ridică la 3.067.000 de lei. Acesta se va derula pe patru ani şi nu pe un sezon, ca până în prezent.

„Pentru sărbătorile de iarnă Primăria municipiului Hunedoara doreşte să ofere cetăţenilor oraşului un iluminat ornamental festiv care să dea oraşului un aspect de sărbătoare. Având în vedere că în cursul unui an calendaristic nu se poate estima exact necesarul serviciilor mai sus menţionate şi ţinând cont că serviciile respective au un caracter repetitiv, autoritatea contractantă va încheia un acord – cadru, cu un singur operator economic, pentru o perioadă determinată, de până la 4 ani, care va permite autorităţii contractante atribuirea de contracte subsecvente, în funcţie de necesităţile concrete, în perioada de timp pentru care a fost încheiat respectivul acord -cadru”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Valoarea maximă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de 766.910 lei (fără TVA). Valoarea minimă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de: 77.785 lei (fără TVA), mai arată primăria.



Zonele împodobite cu ornamente de iarnă vor fi: Piaţa Regele Ferdinand, Bulevardul Corvin, Strada George Enescu, Bulevardul Dacia, Strada Alexandru Vlahuţă, Strada Trandafirilor, Strada Viorele, Strada Pinilor, Strada Mureşului, Strada Ştrandului, Strada Arenei, Parcul Tineretului.

Anul trecut, Primăria Hunedoara a cheltuit aproape 600.000 de lei pentru închirierea şi montarea iluminatului festiv din municipiu.

Imagine indisponibilă

Vă recomandăm să citiţi şi:

Zidurile Sarmizegetusei Regia, restaurate piatră cu piatră. A fost semnat contractul de finanţare

VIDEO 120 de ani de la deschiderea căii ferate Hunedoara - Ţinutul Pădurenilor. Celebrare inedită a mocăniţei

VIDEO Noua magistrală feroviară din vestul României. De ce stârneşte controverse proiectul început de 3 ani



 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite