Hoţii de fier vechi care au lăsat, weekendul trecut, Hunedoara fără apă au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii au fost suprinşi în timp ce tăiau o bucată de ţeavă dezafectată din zona fostei Uzine de Preparare Teliuc, situată pe DJ 687 D, cu intenţia de a o valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Cei doi acţionau în aceeaşi zonă în care, la finalul săptămânii trecute, a fost comis furtul capacului de vană, infracţiune care a lăsat ore întregi locuitorii oraşului  fără apă. 

Hunedorenii în vârstă de 24 şi 33 de ani, ambii din Hunedoara, foloseau pentru tăierea ţevii o instalaţie tip autogen.

Citeşte şi:

Hoţii de fier vechi au lăsat mii de locuitori din municipiul Hunedoara fără apă la robinete

Poliţia Municipiului Hunedoara s-a sesizat din oficiu, în baza unor articole de presă, cu privire la furtul capacului unei vane de golire  a conductei magistrale Hobiţa – Hunedoara, care alimentează cu apă potabilă municipiul Hunedoara, situat în zona fostei Uzine de Preparare Teliuc. Societatea comercială prejudiciată  nu ne-a sesizat cu privire la furtul comis şi nu a comunicat valoarea pagubelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbaţii s-au ales cu dosar penal, cercetările continuând în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite