Hoţ de buzunare lăsat în libertate după ce a prădat un călător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un devean  a fost reţinut de poliţişti imediat după ce i-a furat unui bărbat care aştepta pe peronul autogării Deva un portofel cu 700 de euro.

Victima, în vârstă de 46 de ani din judeţul Galaţi, a reclamat poliţiştilor că, în timp ce se afla în autogara din municipiul Deva, a fost îmbrăţişată cu căldură de un bărbat, care s-a recomandat drept un cunoscut al acesteia.
Hoţul de buzunare şi-a cerut apoi scuze pentru confuzia făcută şi a plecat. La câteva minute după incident, păgubitul şi-a dat seama că a rămas fără portofelul în care îşi ţinea aproape 700 de euro, cartea de identitate şi permisul de conducere
„La scurt timp după sesizarea primită, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe suspect. El a fost recunoscut de persoana vătămată şi de mai mulţi martori care au văzut scena. În cursul zilei de ieri deveanul, cu antecedente penale pentru infracţiuni comise într-un mod asemănător, a fost prezentat instanţei Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare, dar magistraţii au respins solicitarea procurorului. Vom declara recurs”, a precizat astăzi, subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite