Furt after school: Trei copii au sustras două telefoane în valoare de 1.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani au păgubit alţi doi copii, în vârstă de 11 ani. Aceştia au furat telefoanele mobile în timp ce victimele lor se întorcea acasă de la şcoală.

Infracţiunea a avut loc ieri după-amiază. Rămas fătă telefonul în valoare de 1.000 de lei, primul copil păgubit şi-a alertat imediat părinţii, care au anunţat Poliţia.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat suspecţii ca fiind trei minori veniţi din Hunedoara în Deva pentru a fura.

Percheziţionaţi, oamenii legii au găsit asupra unuia dintre ei două telefoane, nu unul singur. Cel de-al doilea fusese furat din buzunarul unui alt copil din Deva, cu care s-au întâlnit pe strada Cuza Vodă.

Cei trei minori suspectaţi de comiterea celor două infracţiuni de furt au fost depuşi în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a minorilor Deva, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite