FOTO Un tren interregio a spulberat un camion încărcat cu mozaic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul a fost avariat, dar şoferul a scăpat teafăr. Fotografii: ISU Hunedoara.
Camionul a fost avariat, dar şoferul a scăpat teafăr. Fotografii: ISU Hunedoara.

Un autotren care transporta mozaic a fost lovit de un tren, la o trecere peste calea ferată din zona municipiului Brad. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Şoferul unui autotren care transporta mozaic a fost implicat într-un accident rutier, în această dimineaţă, în localitatea Baia de Criş.

Camionul a fost lovit de locomotiva unui tren interregio, cu două vagoane, la trecerea peste calea ferată, fără bariere.

Cei 11 călători din vagoane au scăpat cu bine
„Trenul, format din locomotivă şi două vagoane, circula cu viteza redusă când a lovit autotrenul, încărcat cu mozaic, pe care l-a târât aproximativ 10 metri pe terasamentul căii ferate. Forţele de intervenţie s-au asigurat că niciunul dintre cei 11 călători din trenul regio şi nici mecanicul locomotivei sau şoferul autotrenului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii. Circulaţia feroviară, pe tronsonul Ineu – Brad, a fost blocată până când autotrenul a fost evacuat de pe terasament cu ajutorul unei macarale de mare tonaj”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

hunedoara accident autotren

Şoferul autotrenului a rămas fără permis şi va trebui să plătească o amendă, pentru imprudenţa sa. A scăpat teafăr în urma impactului.

hunedoara accident autotren

Vă recomandăm şi:

Doi tineri au murit într-un accident rutier petrecut la marginea Hunedoarei

FOTO Accident pe şoseaua Hunedoara – Deva: un şofer a evitat un câine şi a intrat cu maşina în stâlp

Sfârşit tragic pentru o tânără de 20 de ani: a căzut cu bicicleta pe şosea, iar o maşină a trecut peste ea

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite