FOTO O camionetă încărcată cu butelii de gaz a fost devastată într-un accident pe DN 66. Trei oameni au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei oameni au fost răniţi în impactul dintre o camionetă care transporta butelii de gaz şi un autoturism. Accidentul s-a petrecut, marţi, pe DN 66.

Un şofer în vârstă de 39 de ani a provocat un accident rutier pe Drumul Naţional 66, în localitatea Merişor.

Bărbatul circula cu un autoturism spre Petroşani, iar pe o porţiune de drum în rampă şi în curbă periculoasă la stânga, din cauza vitezei mari, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu o camionetă, condusă de un bărbat de 75 de ani, din  Petroşani, care transporta 18 butelii de gaz.

Ambii şoferi şi un pasager au fost răniţi. Buteliile din maşina răsturnată nu au explodat. „Cele 18 butelii nu au reprezentat pericol pentru siguranţa cetăţenilor, bunurilor sau a traficului rutier şi au fost preluate de reprezentanţii firmei căreia îi aparţin”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

image
image
image
image

Vă recomandăm să citiţi şi:

Drumul naţional care leagă Valea Jiului de Băile Herculane va rămâne închis în 2018. Controversele şoselei din munţi

Autorităţile au anunţat închiderea drumului naţional 66 A, pe porţiunea neasfaltată, între localităţile Câmpul lui Neag şi Cerna Sat. Şoseaua, nefinalizată de mai mulţi ani, a devenit celebră din cauza numeroaseleo controverse iscate faţă de construirea ei în zona a două parcuri naţionale.

Accident rutier grav pe şoseaua Deva - Brad, provocat de un şofer care a adormit la volan. Sunt patru victime

Un şofer care ar fi aţipit la volan pe Drumul Naţional 76 a provocat un accident rutier grav, soldat cu patru victime.

FOTO Accident rutier mortal în Retezat: maşina în care se aflau trei oameni s-a prăbuşit de la 20 de metri în râul Jiu

Un accident rutier grav s-a produs, duminică, pe Drumul Naţional 66 A, la ieşirea din Uricani. Şoferul unei maşini în care se mai aflau doi pasageri a pierdut controlul acesteia şi s-a prăbuşit în râul Jiu. Două dintre victime au murit.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite