FOTO Fiica fostului primar al Devei, de la selfie-uri sexy în vacanţe de lux, direct în politică. Ce funcţie vrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, şi-a anunţat intrarea în politică. Tânăra şi-a uimit, până acum, apropiaţii doar cu fotografiile din vacanţele de lux. Tatăl ei a făcut închisoare după două condamnări penale; una pentru abuz în serviciu, alta pentru un accident rutier.

Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, a făcut un anunţ surprinzător: va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

GALERIE FOTO CU PAULA CORBU

Tânăra, care şi-a uimit până în prezent cunoscuţii cu fotografiile din vacanţele petrecute în destinaţii exotice, susţine că îşi asumă responsabilitatea de a-i reprezenta pe hunedoreni.

„Am crescut într-o familie în care binele cetăţenilor era un subiect important de discuţie. Încă de când eram mică, tatăl meu, Mircia Muntean, îmi vorbea cu multă dragoste despre oameni. Pentru el, dezvoltarea orasului si bunăstarea hunedorenilor au fost întotdeauna pe primul loc. Mai târziu am înţeles şi de ce, de multe ori, şi-a sacrificat familia în favoarea muncii. Tata nu considera că munceşte, atunci când era primar. Pentru el, era o mare responsabilitate şi o datorie să lupte pentru a-şi vedea judeţul şi oraşul între cele fruntaşe din România. Şi multă vreme au si fost! Print-o sentinţă nedreaptă, tatălui meu i s-a luat dreptul de a-şi finaliza proiectele începute pentru hunedoreni. Suferinţa sa a fost cu atât mai mare cu cât, prin acea decizie, cei care l-au îndepărtat de la conducerea oraşului i-au interzis şi dreptul de a mai candida. (...)

paula corbu

În ultima perioadă, am discutat cu tata ore în şir despre Hunedoara, despre Deva şi despre responsabilitatea de a-i reprezenta pe oameni. Şi astfel am ajuns la concluzia că decizia firească este să candidez pentru Preşedinţia Consiliul Judeţean Hunedoara”, a scris Paula Corbu, pe pagina sa de Facebook.



Tânăra lucrează la un cabinet de avocatură şi este mamă a doi copii, potrivit descrierii sale de pe Facebook. Tatăl său, Mircia Muntean, a fost primar al Devei, din 1996 până în 2012 şi din 2016 până la condamnarea din 2017, şi deputat între anii 2012 – 2016.

paula corbu
paula corbu

Mircia Muntean s-a aflat în detenţie din luna aprilie a anului 2017, după ce a fost pusă în aplicare condamnarea de şase ani de închisoare primită într-un dosar în care a fost acuzat că a condus băut şi a provocat un accident fără victime pe o stradă din Deva, sentinţa de doi ani de închisoare cu suspendare fiind cumulată cu o condamnare mai veche, de patru ani de închisoare, cu suspendare, primită într-un dosar penal în care fostul primar al Devei a fost judecat pentru abuz în serviciu. 

În 2017, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României au decis ca el să execute şase ani de închisoare. În 26 decembrie 2019, după doi ani şi jumătate petrecuţi în închisoare, din pedeapsa cumulată de şase ani de închisoare, Mircia Muntean a fost liberat condiţionat. 

Şi-a găsit de lucru la Compania Naţională a Cuprului, Aurului şi Fierului (CNCAF) Minvest Deva, pe un post de inginer economist. Angajarea s-a făcut direct pe post, fără concurs şi fără să fie publicat vreun anunţ, potrivit directorului companiei, Lucian Gherman, care susţinea că nu au fost necesare aceste proceduri.

paula corbu

Vă recomandăm să citiţi şi:

Mircia Muntean s-a predat. Înainte de a fi dus la închisoare, primarul Devei a propus acordarea titlului de „cetăţean de onoare” pentru două gimnaste

VIDEO Mircia Muntean a primit şase ani de închisoare. Noul primar al Devei a fost condamnat după accidentul produs la beţie

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident şi s-a ascuns de Poliţie. Fostul primar a fost găsit, cu faţa plină de sânge şi cu un câine în braţe


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite