FOTO Cea mai spectaculoasă zi de şcoală, la Colegiul Sportiv Cetate din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima zi de şcoală la Colegiul Naţional Sportiv Cetate din Deva. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Prima zi de şcoală la Colegiul Naţional Sportiv Cetate din Deva. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Prima zi de şcoală a strâns sute de hunedoreni în curtea Colegiului Naţional Sportiv Cetate din Deva. Elevii, părinţii şi dascălii au fost martorii unor demonstraţii în care protagonişti au fost sportivii legitimaţi la clubul sportiv al colegiului.

Deschiderea anului şcolar 2014 – 2015 a oferit elevilor de la Colegiul Naţional Sportiv Cetate din Deva ocazia de a-şi vedea colegii într-o serie de demonstraţii spectaculoase.

Terenul sintetic din curtea liceului devean a fost ocupat de copii şi adolescenţi veniţi la festivităţile organizate cu ocazia primei zile de şcoală.

În centrul atenţiei au fost sportivii pregătiţi de antrenorii şi profesorii de la CNS Cetate.

Au avut loc demonstraţii de judo, lupte, gimnastică şi gimnastică aerobică, susţinute de copiii şi adolescenţii care se pregătesc în cadrul clubului devean, iar la final, profesorii au fost răsplătiţi cu aplauze şi flori.

De marţi, elevii vor reveni la cursuri.

Demostraţie de dansuri, la deschiderea anului şcolar, în Deva


Vă recomandăm şi:

FOTO Prima zi de şcoală la Colegiul Decebal. Sărbătoare în curtea liceului

Anul şcolar a început cu câteva ore mai târziu la Colegiul Naţional Decebal din municipiul Deva. La orele după-amiezii, elevii au fost invitaţi în curtea şcolii la festivitatea de deschidere a anului 2014 – 2015. La eveniment a fost prezent şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu.

Ce aduce noul an şcolar în Hunedoara: părinţii elevilor, buni de plată pentru a acoperi lipsa manualelor şcolare

Peste 60.000 de elevi hunedoreni au început şcoala. Prima zi a noului an şcolar a fost întâmpinată cu fast la colegiile din Deva şi Hunedoara, iar opt primării din judeţ au primit microbuze şcolare noi. Manualele continuă să lipsească însă de pe băncile elevilor de clasele întâi şi a doua, spre nemulţumirea părinţilor şi a copiilor.

Mihai Leu, fost campion mondial la box: „Am fugit din ţară în 1987, deşi aveam totul aici, mai puţin libertate. Plângeam de dorul de casă"

Celebrul pugilist român Mihai Leu (46 de ani), a ales ringul de box de la vârsta de 9 ani, deşi s-a născut într-o familie înstărită din Hunedoara. La 19 ani fugea din ţară pentru a trăi liber. Fostul campion mondial la box profesionist a ales să se întoarcă în Hunedoara, cu familia sa.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite