FOTO Accident mortal în apropierea Devei: un şofer a pierdut controlul maşinii şi a izbit violent un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă tragedie s-a petrecut pe şoselele judeţului Hunedoara. Un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic cu maşina de un copac. Bărbatul a murit, iar un alt pasager a fost grav rănit.

Un accident mortal s-a petrecut, miercuri după-amiază, la intrarea în satul Hărău învecinat Devei. Şoferul unui autoturism a murit, iar un alt bărbat a fost rănit grav, după ce maşina scăpată de sub control a ieşit în decor şi a lovit un copac.

La faţa locului au intervenit echipajele Descarcerării şi de prim ajutor ale Detaşamentului de Pompieri din Deva, precum şi echipele medicale ale Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Huendoara.

„La sosirea echipajelor la locul accidentului, într-un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj se afla un bărbat de aproximativ 50 de ani, încarcerat şi decedat. Un alt pasager al maşinii, în vârstă de circa 60 de ani, prezenta un traumatism toracic, în urma impactului maşinii cu copacul de pe marginea drumului. Bărbatul rănit a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din cadrul Spitalului judeţean Deva”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

image
image

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, „în jurul orei 16:50, un bărbat  în vârstă de 49 de ani, din Simeria, în timp ce conducea un autoturism DJ 107A, din direcţia Bârsău-Hărău, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate pe un carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a unui pasager în vârstă de 67 de ani, din Simeria”, a informat IPJ Hunedoara.

image
image

Vă recomandăm şi:

Moartea fetei din Dubai într-un accident straniu. Ce secrete ascunde tragedia în care a fost implicat un temut interlop

Au trecut patru ani de la cumplitul accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, iar ancheta nu a fost finalizată. Andreea Dumitrache,  venită în vacanţă din Dubai, a murit în maşina condusă de Florin Corcodel, un cunoscut interlop acuzat de sechestrarea fostelor sale iubite. Tragedia s-a petrecut în condiţii ciudate, pe drumul de întoarcere de la un club din Geoagiu, iar nimeni nu şi-a asumat vinovăţia pentru ea.

Tragedie pe calea ferată Hunedoara – Simeria: un tânăr a fost lovit de tren

Un tânăr din Hunedoara a fost lovit de trenul Interregio care circula pe ruta Hunedoara – Simeria. Accidentul, al doilea în decurs de o lună în aceeaşi zonă, s-a petrecut vineri după-amiază, iar bărbatul nu a mai supravieţuit.

Accident cumplit pe DN 66, provocat de un şofer adormit la volan: soţia i-a murit, iar fiicele au fost rănite grav

Un accident rutier mortal s-a petrecut vineri dimineaţă pe Drumul Naţional 66 între Haţeg. O femeie murit, iar soţul şi fiicele ei au fost rănite grav, după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara şoselei.


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite