Accident mortal pe calea ferată: un bărbat a fost călcat de tren, în Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost ucis duminică seara, în timp ce încerca să traverseze liniile ferate, în zona Livezeni, din Petroşani.

O nouă tragedie a avut loc pe calea ferată în judeţul Hunedoara, după ce recent un tânăr de 25 de ani a murit lovit de locomotiva trenului care circula pe ruta Hunedoara – Simeria.

De această dată, victima a fost un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Lupeni. Duminică seara, hunedoreanul a fost accidentat mortal de o locomotivă în timp ce traversa liniile ferate în zona haltei CFR din municipiul Petroşani.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, însă victima nu a mai putut fi salvată.


Vă recomandăm şi:

Moartea fetei din Dubai într-un accident straniu. Ce secrete ascunde tragedia în care a fost implicat un temut interlop

Au trecut patru ani de la cumplitul accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, iar ancheta nu a fost finalizată. Andreea Dumitrache,  venită în vacanţă din Dubai, a murit în maşina condusă de Florin Corcodel, un cunoscut interlop acuzat de sechestrarea fostelor sale iubite. Tragedia s-a petrecut în condiţii ciudate, pe drumul de întoarcere de la un club din Geoagiu, iar nimeni nu şi-a asumat vinovăţia pentru ea.

Tragedie pe calea ferată Hunedoara – Simeria: un tânăr a fost lovit de tren

Un tânăr din Hunedoara a fost lovit de trenul Interregio care circula pe ruta Hunedoara – Simeria. Accidentul, al doilea în decurs de o lună în aceeaşi zonă, s-a petrecut vineri după-amiază, iar bărbatul nu a mai supravieţuit.

Accident cumplit pe DN 66, provocat de un şofer adormit la volan: soţia i-a murit, iar fiicele au fost rănite grav

Un accident rutier mortal s-a petrecut vineri dimineaţă pe Drumul Naţional 66 între Haţeg. O femeie murit, iar soţul şi fiicele ei au fost rănite grav, după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara şoselei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite