FC Hunedoara a ratat promovarea în liga a treia de fotbal, la finalul unui meci cu scântei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tristeţe mare pentru suporterii hunedoreni, după ce echipa FC Hunedoara a pierdut cu scorul de 2 – 0 meciul de baraj pentru promovarea în liga a treia de fotbal, jucat în această după-amiază pe stadionul din Blaj, împotriva echipei clujene Unirea Floreşti.

Deşi nu au pierdut decât două meciuri în liga a patra în sezonul 2009 – 2010, jucătorii echipei FC Hunedoara s-au împiedicat tocmai la cea mai importantă partidă jucată de la înfiinţarea clubului.

În faţa a peste 200 de suporteri hunedoreni care au parcurs cei 150 de kilometri până la Blaj, pentru a-şi susţine echipa, FC Hunedoara a pierdut cu scorul de 2 – 0 meciul de baraj pentru promovarea în liga a treia, jucat împotriva echipei FC Unirea Floreşti (Cluj). Cele două goluri au fost înscrise în repriza secundă.

„Suntem foarte trişti, pentru că am sperat până în ultimele minute ca FC Hunedoara să întoarcă rezultatul. Cei de la Floreşti au jucat foarte dur, „la rupere”, iar jucătorii din Hunedoara au fost dezavantajaţi”, a declarat Robert, unul dintre fanii hunedoreni prezenţi la meci.

În ciuda înfrângerii, mulţi dintre suporterii din Hunedoara nu şi-au pierdut speranţa în revenirea echipei locale. „Avem o echipă cu jucători sub 23 ani. Ar trebui să megem în continuare pe acest drum, să mai încercăm şi anul viitor, pentru că avem o echipă tânără”, a scris Seby, pe siteul suporterilor corvinul1921.ro.

“Mare dezamăgire ! Să sperăm că o să vină vreun investitor şi o să cumpărăm un loc de Divizia C. Capul sus, băieti, viaţa merge înainte”, scrie Adrian, pe acelaşi site.

“Păcat pentru echipă… Au muncit un sezon întreg şi acum, când mai aveau 90 de minute de joc, s-au încurcat. Asta este. Astăzi nu au avut o zi norocoasă”, este de părere Adrianos, un alt fan din Hunedoara, iar Mihay scrie: “Capul sus băieţi! Să zicem mersi că avem fotbal în Hunedoara. Succes în continuare!”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite