Evadare nereuşită din Spitalul de Psihiatrie: un pacient a sărit din vagon, după ce s-a urcat în trenul greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie din Zam a fost găsit în stare gravă de poliţişti, în timp ce zăcea în sala de aşteptare a staţiei CFR Turdaş. Bărbatul fugise din spital, iar când şi-a dat seama că a s-a urcat în trenul care îl ducea într-o direcţie nedorită, a sărit din garnitura aflată în mişcare.

Un bărbat a fost transportat la spital, după ce a fost găsit în sala de aşteptare a staţiei CFR Turdaş (Simeria), cu mai multe vânătăi şi răni la nivelul feţei.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani le-a povestit acestora că s-a urcat într-un tren care mergea în direcţia greşită, astfel nu a mai stat pe gânduri şi a sărit din vagon. 

A fost readus la Zam
“Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Deva, unde a fost diagnosticată cu fractură col-humeral drept şi multiple excoriații la nivelul feţei. După efectuarea investigațiilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a plecat fără aprobare din Spitalul de Neuropsihiatrie din localitatea Zam, unde era internat”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
După ce a primit îngrijiri medicale la clinica din Deva, pacietul a fost readus la Zam, unde a rămas internat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite