Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat spitalului judeţean echipamente medicale pentru secţia de pediatrie

0
0
Episcopul Gurie va oficia slujba de binecuvântare în spital. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Episcopul Gurie va oficia slujba de binecuvântare în spital. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Secţia de pediatrie a Spitalului judeţean de urgenţă din Deva va beneficia de echipamente moderne, donate de Episcopia Devei şi Hunedoarei. O slujbă de binecuvântare va fi oficiată în spital, cu această ocazie, au informat reprezentanţii Episcopiei.

Episcopia Devei şi Hunedoarei a contribuit la utilarea secţiei de pediatrie a Spitalului judeţean de Urgenţă din Deva.

„Prin purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopia Devei şi Hunedoarei donează Secţiei de pediatrie un aparat EKG, un defibrilator şi 200 seturi lenjerie de pat. De asemenea, la intervenţia expresă a Preasfinţitului Părinte Episcop, administraţia Casei de Vinuri Recaş a donat Secţiei de Pediatrie un ecograf de ultimă generaţie”, a informat Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Episcopul Gurie al Devei şi Hunedoarei va oficia marţi, de la ora 12:00 o slujbă de binecuvântare în spitalul hunedorean.

Managerul Spitalului Judeţean Deva, Călin Laza, a declarat că până la finalul acestui an vor fi finalizate lucrările la clădirea din curtea spitalului, unde va fi relocată secţia de Pediatrie.


Vă recomandăm şi:

Episcopiile promit locuri de joacă şi de parcare dacă primăria le permite ridicarea unor biserici în Hunedoara

Episcopia Devei şi Hunedoarei şi Episcopia Greco - Catolică şi-au reînnoit solicitările de a ridica biserici în municipiul Hunedoara.

Primăria se pune rău cu Episcopia. Consilierii locali din Hunedoara au respins proiectul noii biserici din Micro 7

Consilierii locali din Hunedoara au respins Planul Urbanistic în Detaliu pentru ridicarea unei biserici ortodoxe în cartierul Micro 7. Recent, administraţia locală a refuzat şi cererea reprezentanţilor cultului greco-catolic de a atribui un teren pentru ridicarea unei biserici.

FOTO Patriarhul Daniel a fost întâmpinat cu garda de onoare în Deva, unde au fost aduse şi moaştele Brâncovenilor

Peste 1.000 de pelerini au venit la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae din Deva, unde vineri au fost aduse moaştele Brâncovenilor. Racla a fost întâmpinată de Patriarhul Daniel, care a ajuns pentru a doua oară în ultimii cinci ani, într-o vizită canonică la Deva.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri