Eleva yoghină, dispărută de trei săptămâni, a luat legătura cu poliţiştii: este ascunsă într-o tabără MISA din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Harhătă.
Maria Harhătă.

Maria Harhătă, adolescenta de 16 ani, din Hunedoara, dispărută de acasă în urmă cu trei săptămâni, a răspuns unui e-mail trimis de poliţişti. Temerile mamei sale s-au adeverit. Eleva în clasa a zecea este ascunsă într-o tabără de yoghini din Bucureşti, pe care până în prezent, poliţiştii nu au reuşit să o localizeze.

Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, adolesecenta fugară a răspuns, "indirect", unui e-mail trimis de poliţişti.

EXCLUSIV I-a scris gurului înainte de a fugi de acasă: dispariţie misterioasă a unei eleve de 16 ani, adeptă a MISA

“Poliţiştii au legătura, indirect, cu adolescenta. Ne-a răspuns la un email în care ne-a spus că se află într-o tabără de yoghini, din Bucureşti, fără a preciza locaţia, şi că intenţionează să se întoarcă acasă, dar nu a declarat când va face acest lucru.

În acelaşi email ne-a dat asigurări că nu îi lipseşte nimic”, a declarat Niţu. Acesta a mai adăugat că se fac cercetări pentru a identifica tabăra iar dacă situaţia se impune poliţiştii vor cere un mandat de percheziţie.

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

Daniela Harhătă, mama adolescentei, a declarat pentru Adevărul de Seară că încă nu a reuşit să îşi contacteze fiica în vârstă de 16 ani, deşi a încercat prin toate mijloacele să o găsească.

Maria Harhătă.

„Cu ceva timp înainte de a dispărea, mi-a dat de înţeles că dacă va pleca nu trebuie să o caut sau să anunţ Poliţia. Sper ca Maria să se întoarcă acasă în siguranţă”, ne-a spus Daniela Harhătă.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite