După ce a băut alcool, un copil de 15 ani a plecat la plimbare cu maşina, condusă de un amic de pahar care nu avea permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia unor tineri din judeţul Arad, printre care şi un copil de 15 ani, s-a încheiat, ieri, cu dosar penal. După ce au băut bine într-un bar din localitatea hunedoreană Zam, aceştia au furat o maşină Dacia Logan şi au plecat la plimbare. Pentru că tânărul de 21 de ani care se afla la volan nu avea permis de conducere, în scurt timp s-au răsturnat.

Maşina aparţinea unui tânăr în vârstă de 25 de ani, care băuse mai multe pahare cu cei care, ulterior, i-au avariat-o.

Cel care a pus prima dată mâna pe chei a fost minorul de 15 ani, care le-a cerut sub formă de împrumut proprietarului, pentru a-şi lăsa o haină în maşină.

În timp ce copilul se afla lângă autovehicul, tânărul de 21 de ani şi-a făcut apariţia şi i-a propus să meargă împreună la o plimbare, fără a-i spune deţinătorului autoturismului.

Cum nu avea permis de conducere, şoferul de ocazie a pierdut în scurt timp controlul volanului.

Acesta a pierdut controlul direcţiei într-o curbă de pe DJ 707 F, direcţia Zam – Sălciva, şi s-a răsturnat, avariind maşina. Au rezultat doar pagube materiale, nici unul dintre cei doi ocupanţi ai autovehiculului nefiind răniţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Bogdan Niţu.

Întreaga peripeţie s-a încheiat cu dosar penal pentru  furt, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite