DUBLIN: Loredana Pricăjan a murit cu gâtul tăiat până la os

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chemat să depună mărturie în procesul lui Marian Mihalache, medicul legist care a examinat cadavrul Loredanei Pricăjan a explicat ce a determinat moartea femeii. Concluziile contrazic versiunea prezentată poliţiei de Marian Mihalache. Aflaţi ce a concluzionat legistul privitor la modul în care a fost ucisă Loredana Pricăjan.

CITIŢI ŞI,

Ca să nu-l părăsească, Marian Mihalache a şantajat-o pe Loredana Pricăjan cu un film în care femeia apărea goală la duş

Marian Mihalache către mama Loredanei Pricăjan: “Fata voastră este o târfă”

“Am văzut o femeie minionă care zăcea în pat cu faţa în jos într-o baltă de sânge”

Unul din martorii chemaţi să depună mărturile în procesul lui Marian Mihalache de la Dublin este medicul legist Michael Curtis care a efectuat autopsierea cadavrului. Potrivit presei irlandeze, acesta a declarat  Tribunalul Penal Central din Dublin că a efectuat o examinare preliminară a scenei crimei în dimineaţa aceea. Cadavrul era întins pe pat, cu faţa în jos, într-o baltă de sânge. “Când am  întors trupul  femeii,  am observat rănile de pe gâtul ei despre care am presupus atunci că au fost cauza morţii”, a spus medicul.

Acesta a explicat că în aceeaşi zi, mai târziu, a efectuat o examinare completă a cadavrului Loredanei Pricăjan. Medicul a notificat prezenţa a două răni lungi şi adânci pe gâtul femeii. “Tăieturile au fost realizate cu o lamă ascuţită, până la os şi au provocat pierderi masive de sânge prin tăierea arterei carotide stângi”, explică specialistul. Expertiza a mai arătat că lama cuţitului a tăiat complet esofagul şi laringele superior al victimei, şi a provocat o fractură la nivelul unei vertebre cervicale.

În raportul său, medicul a consemnat că pe corpul victimei nu se găseau nici un fel de răni “defensive”,  care apar de obicei atunci când victima opune rezistenţă agresorului. Concluzia a fost că Loredana Pricăjan a fost ucisă din spate de un agresor.

Medicul Orla Young este cel care a examinat rănile de pe corpul acuzatului imediat după arestarea sa. Specialistul a declarat că Marian Mihalache prezenta două răni, aproape orizontale,  de o parte şi de alta a gâtului şi o tăietură la încheietura unei mâini. Tăieturile au atins puţin venele jugulare externe şi muşchii mastoidieni. Bărbatul a primit îngrijire după care, la patru zile,  a fost externat. Medicul precizează că deşi nu este specializat în criminologie, impresia ei este că rănile lui Marian Mihalache, inclusiv cea de la încheietura mâinii, sunt specifice unei tentative de suicid.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite