Dosarul înșelăciunii de la SSIF Broker SA a fost repus pe rolul Tribunalului Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Curtea Constituțională s-a pronunțat asupra unei excepții de neconstituționalitate invocată în timpul procesului de avocații firmei de brokeraj, dosarul în care Adriana Constantin a fost arestată sub acuzația că ar fi înșelat peste 300 de persoane care și-au depus economiile la sucursala pe care o conducea a fost repus pe rolul Tribunalului Hunedoara.

Procesul în care Adriana Constantin, fostul director al sucursalei devene din cadrul SSIF Broker SA, a fost acuzată de înșelăciuni cu consecințe deosebit de grave, a reînceput la Tribunalul Hunedoara, după o pauză de aproape o jumătate de an.

Adriana Constantin, arestată în luna septembrie a anului 2009, pentru înșelăciuni cu consecințe deosebit de grave, a fost adusă în boxa acuzaților, fiind inculpată pentru înșelarea a peste 300 de oameni, care au fost prejudiciați cu sume care ajung, în total, la două milioane de euro.

La acest termen, instanța a menținut starea de arest a devencei și, totodată a fost acordat un nou termen de judecată, după ce alți șapte păgubiți ai firmei de brokeraj au depus cereri de a se constitui drept părți civile în dosar.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite