Doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce transportau ilegal 35 metri cubi de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru delictele silvice, aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare. În plus, au rămas fără materialele lemnoase care au fost confiscate.

Primul hunedorean, un tânăr de 29 de ani din comuna Baru, a fost depistat pe drumul forestier Valea Streiului. Transporta cu o platformă auto 14 metri cubi de fag, în valoare totală de 3500 lei, fără a avea documente legale de provenienţă şi însoţire a materialului lemnos. „Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei. De asemenea, s-a luat măsura confiscării materialului lemnos, care a fost predat la Ocolul Silvic Pui. Se continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei materialului lemnos”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

Cel de al doilea bărbat a fost depistat pe DN 76, cu un autocamion în care avea 21,2 metri cubi de cherestea de diferite sortimente. Bărbatul avea asupra sa avizul de însoţire a materialelor lemnoase, însă nu erau specificate toate sortimentele de materiale lemnos transportat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite